Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «És molt trist i un error històric que el PSOE assumeixi la decisió de permetre un Govern de Rajoy»

FAS i Antich CF 23-10-16El PSIB-PSOE ha lamentat la decisió del Comité Federal d'abstenir-se en la segona votació de la investidura de Mariano Rajoy per facilitar que governi el PP. Així ho ha expressat la secretària general, Francina Armengol, assegurant que «és un dia trist pel PSOE i pels ciutadans progressistes d'Espanya».

En aquest sentit, Armengol ha qualificat de «trist i un error històric que el Partit Socialista assumeixi la decisió d'abstenir-se i permetre un Govern de Mariano Rajoy». Una decisió que així i tot ha comptat amb una votació molt dividida, amb 139 vots a favor de l'abstenció, 96 a favor del no i dues persones que no han votat.

Per això, Armengol ha remarcat que «esper que la Gestora sigui molt conscient del que pensa la militància del partit a la que no ha deixat votar», i ha afegit que «jo seguiré lluitant fins el final perquè mai més es torni a excloure l'opinió dels i les militants».

A més a més, la secretària general també ha demanat a la Gestora Federal «que sàpiga entendre que la divisió de la votació ha estat molt important dins el Comité Federal i per tant ha de saber administrar aquesta situació dins el Grup Parlamentari Socialista.

Finalment, i després de la decisió adoptada pel Comité Federal, Armengol ha conclòs que «els socialistes de Balears seguirem sent coherents». La Comissió Executiva permanent del PSIB-PSOE es reunirà demà per analitzar la resolució adoptada pel Comité Federal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube