Imprimeix
PDF

Els socialistes de Maria de la Salut es comprometen a donar solució “d'una vegada per totes i de manera consensuada” al problema del solar del Clot d’en Mayol i de l'aparcament del poliesportiu

clot den mayol maria de la salutEl problema es remunta a l'any 2005, quan el govern del PP de l'Ajuntament de Maria va signar dos convenis urbanístics, un dels quals feia referència al solar de l'escola i el centre de salut, i que podrien costar al consistori milions d'euros en indemnitzacions

L'Agrupació Socialista de Maria de la Salut ha registrat un escrit a l'ajuntament del municipi sol·licitant còpia del requeriment que van presentar per registre d'entrada els propietaris del Clot d'en Mayol. En aquest document, els propietaris reclamen el pagament dels solars de l'escola i el centre de salut, com també la indemnització pactada de 900.000 euros per incompliment del conveni signat el 2005.

"Arrossegam aquest problema des de fa 14 anys i encara no s'ha fet res, perquè no hi ha hagut predisposició per part de cap dels grups polítics que han governat a l'Ajuntament de Maria aquests darrers 14 anys" denuncia el candidat socialista a la batlia de Maria, Rafel Aulet.

En aquest sentit, els socialistes de Maria de la Salut es comprometen a donar una sortida de manera pactada amb els propietaris dels terrenys sense haver de passar pels jutjats, que és cap a on deriva la situació a hores d'ara si s'esgota el termini que varen donar els propietaris per fer efectiu el pagament. "Nosaltres sí que estam disposats a asseure'ns amb la propietat per dialogar i desembossar, d'una vegada per totes, aquesta situació" ha dit Aulet.

Els fets es remunten a l'any 2005, quan l'Ajuntament de Maria, sota el govern del PP, va signar un conveni urbanístic per mitjà del qual els propietaris cedien a l'ajuntament 7.000 m2 per construir el centre de salut i l'Escola Nova. Aquest conveni contemplava la requalificació com a urbà d'uns terrenys annexes de 14.000 m2 de sòl rústic.

Així mateix, en un dels punts del conveni signat, l'ajuntament es comprometia a indemnitzar els propietaris amb 900.000 euros i a pagar els dos solars cedits si no es feia efectiva aquesta requalificació en el termini de 4 anys.

El Consell de Mallorca, aleshores, tirà enrere el conveni del Clot d'en Mayol, com també i el de l'aparcament del poliesportiu, per estar fora d'ordenació.

Per aquest motiu els socialistes de Maria es comprometen a fer una negociació a tres bandes amb els propietaris, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Maria per tal de donar sortida a aquests dos convenis i adaptar les Normes subsidiàries al Pla Territorial actual, sense que això pugui esdevenir "en una hipoteca per al nostre Ajuntament".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube