Imprimeix
PDF

Catalina Cladera: “El 26M hem d’omplir les urnes de vots socialistes i roses vermelles perquè Mallorca vagi sempre endavant

190512 SaPobla_WEBLa candidata socialista al Consell de Mallorca ha assistit a la presentació del programa dels socialistes de Sa Pobla, que s’han compromès a convertir el municipi “en un poble d’oportunitats”.

Els socialistes de Sa Pobla han presentat avui el seu programa davant una seixantena de persones en un acte al qual han assistit la candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera i el Conseller d’Educació i número quatre al Parlament, Martí March.

Després d’un sentit homenatge al company Alfredo Pérez Rubalcaba, Cladera ha demanat “omplir les urnes de roses vermelles i vots socialistes el 26 de maig, com vàrem fer el 28 d’abril, per assegurar-nos que a Sa Pobla, Mallorca i Balears anem sempre endavant”.

“Tenim una dreta que ens vol fer tornar 40 anys enrere, a unes illes en blanc i negre, i això els socialistes no ho podem permetre”, ha assegurat, afirmant que es presenta al Consell “per fer feina perquè Mallorca sigui una terra on tothom se senti bé, on ajudem la gent a viure millor i el territori sigui la base a conservar”.

Per això, ha afirmat que serà clau “el suport a la pagesia, al petit comerç, a la cultura i el patrimoni i als municipis, que també han de tenir veu de dona”.

Precisament, per a Cladera “els valors de Sa Pobla, de la terra, de marjal, coincideixen amb els valors socialistes de l’esforç, la feina, la igualtat i la justícia”, valors que, ha assegurat, són els que l’empenyen a presentar-se al Consell de Mallorca “per fer feina pel progrés i aconseguir que aquesta terra continuï avançant”.

Cladera també ha mostrat el seu suport i confiança a la candidata a la batlia de Sa Pobla, Xesca Mir, assegurant que “és la candidata que Sa Pobla necessita” per la seva “valentia, valors, i capacitat de conciliació”, i per presentar un programa “possibilista, que toca tots els punts que aquest poble necessita, i que està fet amb seny”.

Sa Pobla, poble d’oportunitats

Per la seva banda, Xesca Mir ha presentat els punts més importants del programa, assegurant que “volem que Sa Pobla sigui un municipi d’oportunitats”, per la qual cosa s’aposta per la integració, la seguretat, el petit comerç i la pagesia, l’educació i els joves.

“Volem que a Sa Pobla ningú quedi enrere, i per això donarem suport als joves i les famílies, treballarem per la convivència entre les diferents cultures que hi ha al municipi, millorarem la seguretat, i acompanyarem les famílies per garantir una oportunitat a tothom”.

Mir ha assegurat que tot això es podrà fer “perquè tenim un equip valent i preparat, disposat a fer feina per dur cadascun dels punts del programa endavant”. No obstant això, ha demanat “mobilització i participació”, ja que “aquest 26 de maig és més important que mai que ningú quedi a ca seva perquè Sa Pobla vagi sempre endavant”.

També el Conseller d’Educació, Martí March, ha demanat “una gran mobilització” perquè “es puguin consolidar les polítiques que hem duit a terme els darrers quatre anys i puguem seguir avançant”.

March ha assegurat que “som l’únic partit compromès amb l’educació, i el compromís amb l’educació és un compromís amb el futur”. En aquest sentit, ha destacat que els socialistes “farem feina perquè Sa Pobla tingui un nou CEIP en un termini màxim de dos anys”, fet que “és molt necessari per garantir la qualitat de l’educació”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube