Imprimeix
PDF

Els Socialistes d'Inca celebren el Dia de la Dona amb el compromís de seguir fent passes cap a la igualtat real

dia de la dona inca 2017Francina Armengol, Sílvia Cano i Virgili Moreno han participat a la tradicional trobada recordant les principals fites aconseguides aquesta legislatura com la Llei d'Igualtat, el pacte contra les violències masclistes o, a Inca, la recuperació de l'àrea d'igualtat de l'Ajuntament

L'Agrupació Socialista d'Inca ha celebrat, per 13è any consecutiu, el tradicional sopar per commemorar el Dia Internacional de la Dona i ho ha fet amb l'assistència de Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, i Virgili Moreno, secretari general dels Socialistes d'Inca, a més d'altres companys i dirigents del partit, on s'han compromès a seguir fent passes cap a la igualtat real entre dones i homes.

Francina Armengol ha assegurat que «queda molt de camí per fer i l'hem de recórrer dones i homes junts» per tal d'avançar cap a l'objectiu de ser «una societat més lliure, moderna i igualitària».

La socialista ha recordat grans fites per la igualtat assolides en aquests gaire bé dos anys de legislatura com «la Llei d'Igualtat o la posada en marxa del pacte social i polític contra les violències masclistes», a més de «entendre la igualtat des d'un punt de vista transversal» perquè es traslladi al dia a dia de la gent.

Armengol ha mostrat la seva satisfacció pel fet de ser a Inca «on ara tenim un batle socialista que demostra el seu compromís ferm amb el feminisme i que ha apostat clarament per desenvolupar polítiques d'igualtat».

Sílvia Cano ha demanat celebrar el Dia de la Dona «reivindicant més avanços» en el camí de la igualtat i «reconeixent la feina que han fet moltes dones feministes de la nostra història» per arribar als temps que vivim en què «estam rompent alguns sostres de vidre per les dones i ja tenim la primera dona presidenta del Govern de les Illes Balears».

La secretària general dels Socialistes de Mallorca també ha aprofitat per advertir que «hem comprovat que amb el PP encara podem retrocedir en els avanços en igualtat que tant ens han costat», pel que «hem de seguir lluitant i treballant per consolidar els drets que tenim».

Per la seva banda, Virgili Moreno ha recordat la feina que estan fent els socialistes d'Inca des de l'Ajuntament on «després de molts anys, hem recuperat l'àrea d'igualtat», un departament que «està fent molt bona feina i obtenint molt bons resultats», com la posada en marxa de «l'Espai Dona, conjuntament amb el Consell de Mallorca per donar servei d'assessorament a les dones que ho necessiten».

El secretari general dels Socialistes d'Inca ha assegurat que «continuarem treballant de valent» en aquest sentit i s'ha marcat com a objectiu «fer realitat el pla d'igualtat municipal».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube