Imprimeix
PDF

Antich i Martín es reuneixen amb la Federació Empresarial Balear de Transports

Antich Martin federacio balear transport març 2013Els parlamentaris socialistes s'han compromès a fer arribar les propostes d'aquest col·lectiu al Congrés i al Senat.

Aquest matí el senador Francesc Antich i el diputat Pablo Martín han mantingut una reunió de feina amb representants de la Federació Empresarial Balear de Transports. En principal tema de la trobada ha estat el projecte de Llei d'Ordenació del Transport, actualment en tramitació parlamentària, que incideix, segons van expressar els empresaris, en una "ultraliberalització d'un sector ja molt liberalitzat". Creuen que, de prosperar aquesta llei, es posarà en greus dificultats a un gran nombre de petites empreses balears del sector, amb la conseqüent pèrdua de llocs de feina.

En la mateixa reunió s'han tractat, igualment, tot un seguit de temes derivats de la insularitat en referència al transport, com ara és l'ús del tacògraf o les mercaderies perilloses. Els parlamentaris s'han compromès a fer arribar al Congrés i al Senat les seves demandes. Igualment traslladaran al Parlament europeu la proposta d'inclusió dels problemes de la insularitat en els Reglaments de la UE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube