Imprimeix
PDF

Francesc Antich convida als secretaris generals a fer propostes per als Pressuposts Generals de l'Estat 2012

Francesc AntichEl secretari general del PSIB-PSOE i senador autonòmic, Francesc Antich, ha convidat a totes i tots els secretaris generals de les agrupacions de Balears a enviar propostes i peticions de cara a l'elaboració dels Pressuposts Generals de l'Estat 2012.

En una carta enviada avui, Antich ofereix la col·laboració seva i dels altres diputats i senador socialistes per Balears per presentar i defensar les iniciatives de les illes en els PGE, que d'aquí a poc es començaran a debatre al Congrés dels Diputats i al Senat. En concret, demana una relació de projectes o iniciatives aprovades, en tramitació o consignades a anteriors pressuposts i sense executar. També demana quins són els nous projectes o iniciatives que, segons la consideració dels diferents secretaris generals, haurien de ser contemplats en els pressuposts d'enguany. Totes les iniciatives, òbviament, dintre de l'àmbit de competències de l'Estat.  

El secretari general s'ha compromès a que aquesta informació sigui una e les bases per les esmenes als PGE que presentaran els diputats i senadors socialistes de Balears.

Amb la vostra col·laboració i disposició farem que la veu dels socialistes de les Illes Balears es deixi sentir a les Corts Generals”, ha dit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube