Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reneix amb l'Associació de Teuleres de PIMEM-Mallorca

041012 Reunió PSIB amb PIMEM Els socialistes recolzaran mesures per al manteniment d'aquesta indústria tradicional

Palma, 4 d'octubre 2012.- El PSIB-PSOE està disposat a recolzar mesures per al manteniment d'una indústria tradicional a Mallorca com són les teuleres. Així ho han manifestat el senador Francesc Antich i el diputat Marc Pons, desprès d'una reunió mantinguda amb representants de l'Associació de Teulers emmarcats a PIMEM-Mallorca.

Aquesta indústria ha quedat reduïda a la meitat en els darrers anys degut a la caiguda de la demanda a causa de la davallada del sector de la construcció. A aquest motiu s'ha d'afegir, segons els empresaris del sector, a la lenta tramitació administrativa en els casos d'ampliació i millora d'aquestes instal·lacions. Fins i tot - han assegurat- existeixen contradiccions entre les obligacions de la normativa mediambiental i les limitacions que imposa la territorial.

Tant el senador com el diputat han proposat que la millora de les seves condicions de producció hauria de passar per la Llei d'Activació Econòmica que, en matèria d'Indústria, energia i aigües s'està tramitant en el Parlament. Paral·lelament, hauria d'haver amb certs canvis a la Llei d'Activitats Classificades i el Pla Territorial de Mallorca.

En els propers dies, es mantindran noves reunions per tractar ja en detall les respostes concretes a les demandes d'aquest sector tradicional, que actualment agrupa a una desena d'empreses.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube