Imprimeix
PDF

Els senadors socialistes es reuneixen amb el coordinador de l'OCB

Reunió OCBEl secretari general del PSIB-PSOE i senador autonòmic, Francesc Antich, i el senador per Mallorca, Antoni Manchado, s'han reunit avui matí amb el coordinador de l'Obra Cultural Balear, Tomeu Martí.

Martí ha traslladat als socialistes la seva preocupació pels efectes que pot tenir l'aprovació final de la nova Llei de Funció Pública, que proposa el Partit Popular. Aquesta modificació afectaria al manco a set articles de la Llei de Normalització Lingüística, ha dit.

Francesc Antich ha explicat que el PSIB-PSOE s'oposa a la ruptura del consens polític i social assolit fa més de vint anys en matèria de normalització lingüística a les Illes Balears. El secretari general socialista ha opinat que si fos necessari revisar reglaments, això es podria fer dintre del marc de l'actual Llei de Normalització Lingüística.

Els socialistes estam disposats a seure'ns amb els sindicats i el Govern per analitzar si realment és necessari revisar qualque normativa, però sense rompre el marc estatutari pactat amb la Llei de Normalització Lingüística, que no ha donat cap problema de convivència en les darreres dècades.

El PP està creant un problema amb el tema de la llengua, on no n'hi havia. En tot cas, la rebaixa de la demanda del català per fer feina en l'administració -passant de requisit a mèrit- suposa buidar de contingut la cooficialitat del català a les Illes Balears, i per tant no respectar el que diu l'Estatut d'Autonomia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube