Imprimeix
PDF

Antoni Manchado pregunta al ministre Cañete sobre la importació de fems a Mallorca en el Ple del Senat

Manchado al senatEl senador socialista Antoni Manchado traslladarà la polèmica decisió del PP a les Illes Balears d’importar fems d’Europa per incinerar-los a Mallorca en el proper Ple del Senat. Manchado demanarà directament al ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miquel Arias Cañete, sobre la coherència de la política mediambiental del Govern Central amb aquesta importació de residus a Mallorca per a la seva incineració.

Manchado ha manifestat que als problemes mediambientals que suposa la incineració de quasi 400.00 tones de fems cal afegir-hi la mala imatge que genera en el turisme, principal motor econòmic de les Illes Balears. El senador socialista ha lamentat que la decisió del PP d’importar residus per incinerar-los a Mallorca ens convertirà en “el femer d’Europa”. Manchado ha criticat que la única raó per aquesta decisió sigui la de donar beneficis econòmics a una empresa privada, en aquest cas TIRME, concessionària de la planta de Son Reus.

Antoni Manchado farà la pregunta al ministre Cañete durant la sessió plenària al Senat del proper dimarts 9 d’octubre. En concret, el senador socialista demanarà “si és coherent amb la política mediambiental del Govern Central la decisió anunciada pel Consell de Mallorca d’importar residus generats en altres països europeus per a la seva incineració a la planta de Son Reus”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube