Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE s'uneix al clam popular en contra de les prospeccions petrolieres a Balears de la mà de Marea Blava Mallorca i #Balearsdiuno

Balears diu no grup webLes diputades del PSIB-PSOE Isabel M. Oliver i Pilar Sansó participen als actes reivindicatius que han convocat Marea Blava Mallorca i #Balearsdiuno a la platja de Can Pere Antoni a Palma

El PSIB-PSOE s'ha adherit a l'acció reivindicativa que les plataformes Marea Blava Mallorca i #Balearsdiuno han organitzat a totes les Illes sota els lemes 'Ens sobra energia prospeccions no!'. A Mallorca l'acció proposada ha culminat amb la formació d'una ma negra gegant formada pels assistents a la concentració.

Les diputades al Parlament Isabel M.Oliver i Pilar Sansó han format part del mosaic que s'ha format damunt de la platja de Can Pere Antoni, lloc de la concentració de l'acció reivindicativa de #Balearsdiuno a Mallorca.

"El PSIB-PSOE està lluitant en tots els camps per aconseguir que es puguin paralitzar els projectes de prospecció petrolieres a Balears" ha dit Oliver, recordant que, paral·lelament al suport a tot tipus d'accions reivindicatives com la d'aquest dissabte a la platja de Can Pere Antoni, els socialistes han presentat una bateria d'iniciatives tant al Parlament balear com a les Corts Espanyoles.

Precisament Oliver ha recordat que "aquest dilluns el senador socialista per Balears Francesc Antich tornarà a presentar una nova moció al Senat, per instar el Govern central a paralitzar totes les activitats prospectives a la Mediterrània occidental". Una moció que prové d'una declaració institucional aprovada per unanimitat al Parlament de les Illes Balears el passat mes de febrer.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube