Imprimeix
PDF

Francina Armengol proposa un front comú al Cercle d'Economia “per aconseguir entre tots un millor finançament per les Illes Balears”

Fas i RotgerLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha reunit avui amb el nou president del Cercle d'Economia, Andreu Rotger, per compartir diagnòstic sobre la situació econòmica i social que vivim i col·laborar en propostes de futur.

Durant la trobada, Francina Armengol ha proposat un front comú "per aconseguir entre tots un millor finançament per les Illes Balears".

En aquest sentit, la secretària general del PSIB-PSOE ha avançat que "hem de començar a col·laborar amb el Cercle d'Economia perquè, conjuntament amb partits polítics, entitats i institucions, trobem solucions als problemes que té la ciutadania i els reptes que té la nostra comunitat autònoma". Davant aquesta proposta, el president de l'entitat s'ha mostrat positiu i ha defensat que "hem de cercar tots junts solucions als grans problemes que té la nostra comunitat en benefici dels ciutadans i ciutadanes".

De fet, Armengol ha recordat que quan es va negociar el nou sistema de finançament autonòmic la passada legislatura, el Cercle va participar en la confecció d'aquest a través de la Plataforma Pro-finançament amb una participació molt activa "en la que varem aconseguir conjuntament més doblers per Balears".

Sobre el pèssim finançament de les Illes Balears, Armengol ha denunciat que "estam rebent cooperació internacional per part del Govern Rajoy per una comunitat autònoma que no s'ho mereix". Per això, el PSIB-PSOE proposa un front comú "per exigir davant el Govern d'Espanya el que ens pertoca políticament i jurídicament si és el cas, i ja ha arribat el cas".

Per la secretària general del PSIB-PSOE és una qüestió important perquè "el primer repte és obtenir fons per ajudar a trobar feina a les més de 150.000 persones que estan a l'atur en aquests moments a les Balears".

A més a més, Armengol ha criticat que aquesta és una "legislatura perduda" per part de Bauzá. "El Pressupost General de l'Estat ens ha castigat cada any, les inversions estatutàries les hem deixat de rebre en la seva totalitat, el nou sistema de finançament ja no es farà i les reformes fiscals que fa el Govern d'Espanya ja no compensen les comunitats autònomes", ha dit la també candidata socialista al Govern Balear.

Finalment, Armengol ha agraït a Andreu Rotger que es posi al capdavant del Cercle d'Economia "en aquests moments que són difícils però també d'oportunitats".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube