Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE comença una campanya “en positiu i amb propostes” i “convençuts que serem la primera força a les Illes Balears”

penjada cartells eleccions generals 2019Pere Joan Pons i Francina Armengol han destacat "la il·lusió" amb què els socialistes encaren aquesta campanya, "en positiu i amb propostes" però per a la que demanen "una gran mobilització" perquè "les enquestes no fan guanyar eleccions, sinó els vots"

El PSIB-PSOE ha donat el sus a la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells a la seu de Palma i ho ha fet "convençuts que serem la primera força a les Illes Balears", ha destacat el candidat al Congrés dels Diputats Pere Joan Pons, qui tot seguit ha insistit en el fet que "les enquestes no fan guanyar eleccions, sinó els vots" i que per això "els socialistes fem una crida a la mobilització".

El candidat socialista ha exposat que tant el 28 d'abril com el 26 de maig els ciutadans i ciutadanes hauran d'escollir entre dos models, "un de progrés i un d'involució, per això demanam una mobilització massiva que permeti una gran victòria del Partit Socialista tant a les Illes Balears com a Espanya".

En aquest sentit, Pons ha asseverat que els socialistes "som l'únic partit que tenim programa" i ha apuntat que la campanya que es presenta s'enfocarà "en positiu, amb propostes i sense atacar ningú" i ha demanat a la resta de forces polítiques "responsabilitat perquè puguem debatre i els ciutadans i ciutadanes puguin comparar" propostes.

Per la seva banda, la secretària general del PSIB-PSOE i candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha dit que els socialistes comencen "carregats d'esperança" aquesta campanya "a doble volta", perquè davant tenen "dos reptes: consolidar el govern a Espanya i també a les Illes Balears, amb un pacte de progrés i un plantejament sòlid de gent que vol seguir treballant pel futur d'aquesta terra".

En aquest sentit, Armengol ha emfasitzat que "ens deixarem la pell per convèncer tothom que es fonamental participar", perquè "ens jugam moltíssim" i ara és el "moment adequat per poder dur a la pràctica aquesta il·lusió, força, projecte i compromís amb aquesta terra i amb tot Espanya".

Respecte d'això, la secretària general dels socialistes ha insistit en el fet que "el 28 d'abril ens jugam si el Règim Especial de les Illes Balears es desenvoluparà o no, com també la part fiscal, que és absolutament necessària".

Així mateix, ha insistit en està en joc que "se segueixi apostant per la mobilitat, la pluralitat, la diversitat, el respecte als territoris, el feminisme, el dret a l'eutanàsia, la redistribució de l'economia, l'educació, la investigació i la formació". En definitiva, "tantes coses que ens sonen moltíssim perquè l'Espanya que vol construir Pedro Sánchez és la que hem treballat a les Illes Balears aquests quatre anys".

"Volem una Espanya i unes Illes Balears progressistes, feministes, ecologies i carregades de més drets, llibertats i democràcia", ha conclòs la candidata socialista a revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube