Imprimeix
PDF

El Grup Socialista demana que es faci públic el calendari de pagaments de la Conselleria d'Agricultura

Cosme Bonet Palma, 8 de març 2012.- El Grup Parlamentari Socialista ha demanat avui en la Comissió d'Economia del Parlament de les Illes Balears que es faci públic el calendari de pagaments del deute pendent de la Conselleria d'Agricultura. La Proposició No de Llei no ha prosperat, ja que ha estat rebutjada pels vots del Grup Parlamentari Popular.

"Sabem que la Conselleria està fent pagaments, per les dades que el mateix conseller ha reconegut. Però resulta difícil conèixer en aquests moments, donada la dispersa informació que se'ns ha fet arribar, en quin grau d'execució està el compromís de pagament pres pel Conseller davant el Consell Agrari", ha argumentat el diputat socialista Cosme Bonet.

El conseller Company es va comprometre a pagar les ajudes agràries i ramaderes abans de que acabàs el 2011 i, tot i que s'han fet alguns pagaments, "la qüestió no està resolta", ha dit Bonet.

El diputat ha lamentat que el Grup Popular i el Govern no vulguin adoptar aquesta "mesura de transparència". "No entenem, si tenen un calendari de pagaments, perquè no el volen fer públic", ha opinat Bonet. "Suposam que existeix, que no van improvisant", ha afegit.

Els socialistes consideren molt important que el Govern presenti públicament aquest calendari de pagaments del deute del Govern amb els agricultors i ramaders, atesa la situació de dificultats econòmiques que pateix el sector, on darrerament s'ha produït una reducció de treballadors afiliats i el tancament d'explotacions.

Bonet ha recordat que el sector no només està copejat per la crisi, sinó que fa molts d'anys que necessita d'ajuts per mantenir-se. I ha defensat la necessitat de donar certa previsió de pagaments a "un sector que compleix una funció no només econòmica, sinó també social i mediambiental importantíssima".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube