Imprimeix
PDF

Antich denuncia la malmenada del Govern del Partit Popular al Turisme

Antich Senat En una pregunta al ministre Soria, durant el plenari del Senat.

Madrid, 18 juliol 2012.- El senador per Balears Francesc Antich ha denunciat davant el plenari del Senat, la malmenada del Govern de l'Estat, i en concret del ministre Soria, al sector turístic, la principal indústria de les Illes Balears.

En els pocs mesos de govern del PP, aquest sector ha vist com desapareixien importants partides destinades a la renovació hotelera como era el cas dels programes Future i Renove. També ha sofert una retallada a la seva competitivitat amb la pujada de les taxes aèries i, sobre tot, amb les dos punts d’augment de l’IVA anunciat la setmana passada.

En una intervenció en el plenari del Senat, Francesc Antich ha recordat al ministre que quan el PP exercia el paper d’oposició varen prometre que baixarien les taxes aèries i l’IVA turístic, una de les seves promeses estrella en campanya electoral. "Fan, justament, el contrari del que prometien", ha dit.

Aquesta retallada al sector turístic per part del Govern del PP es produeix en un marc de recessió econòmica generalitzada en la qual el turisme és gairebé l’únic sector que presenta xifres lleugerament positives pel que fa al moviment econòmic. En aquest context, ha remarcat Antich, l’actitud del PP és encara més irresponsable.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube