Imprimeix
PDF

Els diputats i senadors del PSIB-PSOE basaran en la recuperació econòmica i la lluita contra l’atur a les Illes Balears la seva activitat del nou curs

Reunió diputats i senadorsEl control al Govern i la proposta d’iniciatives alternatives per a la recuperació econòmica i la lluita contra l’atur a les Illes Balears seran dos dels eixos essencials de la activitat dels diputats i senadors del PSOE, que ahir van fer una jornada de treball a Palma davant el nou curs que comença el mes de setembre.  

Altres temes que també centraran la seva tasca són els referents a les distintes modalitats de transport públic: el tren a Mallorca i les connexions aèries a Eivissa i a Menorca. En aquest darrer àmbit es farà especial esment en el seguiment dels compromisos del Govern arran d’una proposta socialista aprovada en el Senat.  

Per altra banda, i atesa la importància que significa per a les Illes Balears, l’avantprojecte de Llei de Costes també serà objecte d’estudi i atenció per tal d’elaborar una alternativa a una Llei que es cabdal per a la principal font d’economia de l’arxipèlag.  

Així mateix, ja han començat el procés de preparació de les esmenes que presentaran als Pressuposts Generals de l’Estat de 2013, sempre des del prima del imprescindible creixement econòmic per assegurar el manteniment dels serveis públics essencials.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube