Imprimeix
PDF

El PSOE preguntarà a la ministra de Foment per la falta d’inversió ferroviària a les Illes Balears

Pablo MartínEl diputat socialista al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha qualificat de menyspreu cap a les Illes Balears la falta d’inversió del Govern Central en matèria ferroviària. Martin ha manifestat que no s’ha justificat ni explicat la exclusió de les Illes Balears per part del ministeri de Foment del Pla d’Infraestructures, Transport i Vivenda que preveu una inversió total de 25.000 milions d’euros per al període 2012-2014. 

És un menyspreu sense precedents fins i tot per a un govern del Partit Popular cap a les nostres Illes”, ha manifestat Pablo Martín, diputat socialista per les Illes Balears.  

Pablo Martín ha explicat que davant aquesta decisió del Govern Rajoy d’excloure les Illes Balears de la inversió de 25.000 milions d’euros, s’ha registrat una pregunta a la Cambra Baixa a la ministra de Foment per a que n’expliqui els motius. 

Després de convertir en paper mullat el conveni ferroviari signat durant la passada legislatura i de renunciar a l’aplicació íntegra del sistema de finançament de les CC.AA., aquesta darrera decisió confirma que els governs de Rajoy i Bauzá suposen una combinació letal per als interessos de tots els ciutadans de les Balears. Tota la valentia que vol demostrar el sr. Bauzá fent retalls en educació o sanitat, el darrer excloent als immigrants sense papers, li manca per a reclamar el que li correspon a una comunitat que s’ha vist enormement perjudicada des de l’arribada del PP al poder” ha afegit Martín. 

El diputat socialista ha recordat la fita assolida amb l’anterior conveni ferroviari signat pels governs de Zapatero i Antich que preveien una inversió de 443 milions d’€ en infraestructures ferroviàries a les Illes Balears. Martín ha criticat la renúncia que va fer Bauzá de reclamar aquesta inversió per a continuar les obres del tren de Manacor a Artà, i ha qualificat de “fracàs polític” els darrers intents del Govern d’aconseguir més inversió. 

La pregunta al ministeri de Foment, signada per als diputats socialistes per les Illes Balears Sofía Herranz, Guillem García i Pablo Martín, sol·licita quins són els motius polítics pels quals no arribarà a la nostra comunitat autònoma cap quantitat de les previstes en el Pla d’Infraestructures, Transports i Vivenda, dotat amb 25.000 milions d’€ pel període 2012-2014.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube