Imprimeix
PDF

El Senat vota en contra de la moció socialista que exigia mesures de creixement “per afrontar el principal problema que tenim: l'atur”

senat antoni manchado gener 2013Antoni Manchado va demanar al Govern de Rajoy que exigeixi a la Unió Europea el compliment de les mesures de creixement econòmic aprovades al Consell Europeu el passat juny, ja que fins ara s'ha mostrat "dèbil davant la UE i fort davant la ciutadania a la que fa patir amb retallades".

Durant la sessió d'ahir al Senat, el PP es va oposar a la moció presentada pel Grup Socialista en la que instava al Govern de l'Estat a exigir l'aplicació de mesures de creixement econòmic "per afrontar el principal problema que tenim: l'atur, amb més de 6 milions de persones sense feina i un atur juvenil de més del 50%".

El senador socialista per Mallorca, Antoni Manchado, va explicar que "tal con reconeixen tots els organismes internacionals, l'única manera de sortir de la crisi passa per aplicar mesures de creixement", unes mesures que van ser aprovades pel Consell Europeu celebrat el passat mes de juny i que encara no s'han posat en marxa.

Manchado va demanar al Govern de Rajoy que exigeixi a la Unió Europea "el compliment d'aquests acords", ja que fins ara "s'ha mostrat dèbil davant la UE i fort davant la ciutadania a la que fa patir amb retallades".

El senador socialista va demanar al Govern de l'Estat que sigui "rigorós" amb el compliment dels acords de creixement perquè "Espanya és un dels països que més necessita que es posin en marxa mesures per reactivar l'economia i acabar amb l'atur, ja que s'està demostrant que només amb austeritat no sortirem de la crisi".

La moció també demanava al Govern central que, en cas d'haver de prendre més mesures de consolidació fiscal o fer més retallades, aquestes "es pactin i consensuïn amb els agents socials i l'oposició", no com fins ara pensant que "la majoria absoluta els dóna la raó absoluta imposant polítiques que han provocat un profund clima de malestar a la ciutadania".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube