Imprimeix
PDF

Pablo Martín: "Sr. Wert, truqui al sr. Bauzá i li digui que retiri el TIL, faci que entri en raó i que acabi amb aquest despropòsit"

pablo martin reforma fiscalEl diputat del PSIB al Congrés dels Diputats ha realitzat una pregunta al ministre Wert en la sessió de control a l'executiu espanyol, per conèixer la valoració sobre les recents resolucions judicials sobre el TIL.

José Ignacio Wert ha admès que segons la Constitució, les sentències judicials són d'obligat compliment. 

L'anul·lació del decret del TIL i la posterior derogació de l'ordre que permetia l'aplicació d'aquesta diposició del Govern de Bauzá ha arribat avui fins el Congrés dels Diputats a Madrid. I ho ha fet a través de la pregunta parlamentària que el diputat balear del Grup Socialista al Congrés, Pablo Martín Peré, ha fet al ministre José Ignacio Wert, per conèixer "la seva opinió sobre el compliment de les resolucions judicials sobre el TIL i si creu responsable l'actitud del Govern Balear".

"Fa dues setmanes", ha dit Martín, "que aquesta norma –en relació al TIL- ha estat declarada nul·la de ple dret i les ordres dictades a l'empara de les mateixes, suspeses cautelarment; però el Govern Balears s'obstina en seguir aplicant-les".

En la seva resposta Wert ha admès que, Constitució en mà, les resolucions judicials són d'obligat compliment per al conjunt de les administracions públiques. Martín, de la seva banda, ha instat Wert a què "truqui el sr. Bauzá per exigir-li que retirin el TIL, el faci entrar en raó i acabi amb aquest despropòsit polític i educatiu".

El diputat socialista ha recriminat Wert per no haver aturat abans el TIL en "defensa dels seus: els alumnes, els pares i els docents; aquests són els seus, i no el seu partit ni el sr. Bauzá, la seva camarilla ni els qui l'han ajudat en aquest atropellament a l'educació pública". Martín s'ha preguntat de manera retòrica sobre "qui protegirà els alumnes de totes aquestes polítiques educatives implantades de manera nefasta" i "qui els protegirà de Bauzá i de vostè, sr. Wert". Martín ha acabat per dir Wert que "amb la LOMQE i l'actitud mostrada davant del TIL, vostè passarà a la història com el ministre que no va saber defensar els seus alumnes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube