Imprimeix
PDF

Pablo Martín serà el representant del Grup Socialista del Congrés a l'Assemblea Parlamentària de la Unió per al Mediterrani

Pablo PNL webAquest organisme està format per representants d'altres països de l'arc mediterrani i tracta qüestions econòmiques, culturals, mediambientals i d'infraestructures que afecten a la zona.

El diputat socialista per les Illes Balears al Congrés, Pablo Martín, ha estat nomenat com a representant del Grup Parlamentari Socialista a l'Assemblea Parlamentària de la Unió per al Mediterrani, lloc en el substitueix a l'ex portaveu socialista al Congrés dels Diputats, Soraya Rodríguez.

Martín serà un dels membres d'aquest organisme que està format per representants parlamentaris d'altres països de l'arc mediterrani, on es tracten qüestions que afecten a aquests estats en diverses matèries, però amb especial atenció a les d'àmbit econòmic, cultural, mediambiental i d'infraestructures.

En aquest sentit, el socialista ha destacat que “podrem debatre i dur iniciatives per aturar amenaces tan greus i importants com les prospeccions petrolíferes al mar balear”, i ha anunciat que serà a la Comissió d'Energia i Medi Ambient on podrà defensar el “no” dels socialistes a aquestes pràctiques que posen en perill el nostre entorn i la nostra economia.

Pablo Martín s'ha mostrat il·lusionat per la nova tasca encomanada i assegura que “serà un altre espai on podrem defensar els interessos de les Illes Balears amb una veu pròpia”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube