Imprimeix
PDF

Pablo Martín: “Que Balears rebi 322 milions d’euros via PGE per a fer inversions en 2015 és una notícia espectacular de la que tots ens hem de sentir orgullosos”

Pablo MartnEl diputat socialista al Congrés, Pablo Martín, espera que el Senat ratifiqui l'aprovació d'aquestes esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat presentades pel Grup Parlamentari Socialista i que ha votat favorablement el Partit Popupar.

Els socialistes creuen que "és destacable la sensibilitat que ha tengut el Partit Popular donant llum verda a les esmenes del PSIB per augmentar les inversions de Balears, per a fer que les Illes surtin efectivament del darrer lloc d'entre les CCAA en inversió de l'Estat per càpita".

El ple del Congrés dels Diputats celebrat avui ha aprovat un conjunt de cinc esmenes al projecte de llei de Pressuposts Generals de l'Estat (PGE) presentades pel Grup Socialista entre les que s'inclouen les propostes fetes des de Balears per complir amb les inversions estatutàries amb les illes que pujaven a 322 milions d'euros.

El diputat socialista per Balears Pablo Martín ha celebrat l'aprovació de l'esmena i ha apuntat que "és una gran notícia que el Partit Popular hagi prioritzat, per una vegada, els interessos dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears, per damunt dels seus propis", i ha emfatitzat el fet que "el PSIB es dóna per satisfet amb aquesta mesura que multiplica per tres la inversió inicial que el PGE 2015 havia previst per a les Illes". Ara són els senadors i senadores els qui tindran la darrera paraula per a validar aquesta "excel·lent" notícia per a Balears. Martín creu que "aprovar les esmenes del PSIB per a fer venir més inversió a Balears és un fet que ha d'omplir d'orgull tots els balears, per que va més enllà d'unes sigles polítiques: afecta a l'interès general dels ciutadans i ciutadanes".

La mateixa Francina Armengol va demanar a Bauzà que els diputats i senadors donessin suport a les 92 esmenes presentades pel Grup Socialista per "treure a Balears del furgó de coa de les inversions estatals" amb un volum de 456 milions d'euros. Finalment ara s'ha aprovat un conjunt d'iniciatives per complir amb les inversions estatutàries a Balears per valor de 322 milions d'euros, pel que Bauzà "té una segona oportunitat perquè els senadors populars no tombin aquestes propostes que tan sòls fan justícia amb la nostra terra".

El diputat socialista espera que al tràmit d'aprovació definitiva dels Pressuposts Generals de l'Estat els populars no tornin enrere aquestes partides.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube