Imprimeix
PDF

Pablo Martín deixa de banda l'escó i recuperarà la seva activitat professional

pablo martin setembre 2015El diputat socialista per Balears ha repassat algunes de les 371 preguntes al Govern central durant aquesta legislatura com les referents al TIL o a millorar les inversions, sent «una oportunitat excepcional i molt satisfactòria poder representar la meva terra al Congrés».

El diputat socialista per Balears al Congrés, Pablo Martín, ha explicat avui la decisió que ja havia comunicat a Pedro Sánchez, secretari general del PSOE, i a Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, de renunciar a encapçalar la candidatura del PSIB-PSOE a les properes eleccions generals, deixant de banda l'escó parlamentari per recuperar la seva activitat professional.

Martín ha reconegut les dificultats de compatibilitzar la seva feina amb la dedicació política com a diputat a la cambra baixa assegurant que «és impossible estar molt de temps a l'escó sense que les possibilitats de poder exercir com a autònom es difuminin cada any que passa», així que ha decidit «deixar de banda l'escó per recuperar la toga».

El socialista ha repassat la seva intensa activitat d'aquesta darrera legislatura amb un total de 371 preguntes al Govern central amb resposta escrita, 9 preguntes orals al ple i 13 preguntes orals al Govern en comissió. Tota una feina que ha realitzat en defensa dels interessos de les Illes Balears com les referents al TIL o a millorar les inversions, sent «una oportunitat excepcional i molt satisfactòria poder representar la meva terra al Congrés dels Diputats».

Pablo Martín no ha deixat passar l'oportunitat de mostrar el seu agraïment a «Francesc Antich i Francina Armengol per la confiança dipositada en mi per formar part de les llistes», també als companys i companyes del partit que li han donat suport i als familiars i amics que han estat sempre al seu costat, amb un record especial per al seu pare «que em va inculcar els valors elementals de la honradesa i la lleialtat que sempre han d'estar presents a l'acció política i personal».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube