Imprimeix
PDF

Ratificades les llistes socialistes per aconseguir "un canvi de Govern a Espanya que pugui fer factible la millora del finançament"

FAS Comitè Federal 17-10-15El Comitè Federal extraordinari que el PSOE ha celebrat aquest matí a Madrid ha ratificat definitivament les llistes electorals amb les quals la formació concorrerà a les eleccions generals del 20 de desembre.

En el cas de Balears, Ramon Socías, Sofía Hernanz i Javier Tejero encapçalaran la llista al Congrés dels Diputats, i al Senat, serà Antoni Manchado per Mallorca, Simon Planells per Eivissa, i Gràcia Mercadal per Menorca.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha definit aquestes llistes com a "candidatures valentes, amb gent compromesa amb la nostra ideologia, que estima les Illes Balears, les coneix i que les pot defensar a les Corts Generals".

Des d'avui el PSIB-PSOE té la maquinària electoral a ple rendiment, tal i com ha reconegut Armengol: "som l'únic partit de les Illes Balears que té les llistes presentades i aprovades, que està en marxa per la precampanya perquè som conscients que els ciutadans de les Illes Balears ens jugam moltíssim a les eleccions del 20 de desembre".

L'objectiu dels socialistes en aquesta campanya electoral serà aconseguir un canvi de govern a Espanya "per poder fer factible el retorn de drets i llibertats a la ciutadania de les Illes Balears, i per poder fer realitat una finançament just per la nostra terra". En aquest sentit, Francina Armengol ha apuntat que "això ho pot garantir el PSOE i l'opció de govern que representa Pedro Sánchez" i ha afegit que "quan sigui President d'Espanya a les Illes Balears notarem aquesta millora necessària de les polítiques cap als ciutadans i ciutadanes de la nostra comunitat autònoma":

Finalment, Armengol ha defensat la candidatura de Socías al Congrés dels Diputats perquè "té experiència política, coneix perfectament l'administració general de l'Estat i pot ser un gran ambaixador en un moment en que necessitarem solucionar moltes qüestions que vénen del Govern d'Espanya".

Al Comitè Federal han assistit, a més d'Armengol, la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, el secretari general dels Socialistes d'Eivissa, Vicent Torres, i Elena Baquero del PSOE Menorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube