Imprimeix
PDF

Antoni Manchado aposta per un gran acord "per una societat segura i lliure de violència contra les dones"

Manifestació 7NEl PSIB-PSOE ha participat activament a la marxa convocada pel Moviment Feiminista de Mallorca contra la violència masclista, i on el candidat socialista al Senat, Antoni Manchado, ha reiterat la necessitat d'arribar a "un gran acord per una societat segura i lliure de violència contra les dones".

El socialista ha lamentat la inacció de l'actual govern del PP per fer front a aquesta xacra, tenint en compte que ja han mort assassinades dues dones en el que duim d'any a Balears. "Rajoy ha retallat un 36,6% del pressupost en igualtat de gènere durant la legislatura i un 16% dels recursos contra la violència de gènere", ha denunciat Manchado, afegint que "només amb més recursos econòmics podrem fer front a la violència masclista".

Contra l'immobilisme de Rajoy, el Partit Socialista té propostes clares que inclourà al seu programa electoral. Així ho ha avançat Manchado, qui ha especificat que "l'alternativa socialista passa per recuperar i augmentar recursos, millorar la coordinació, posar en marxa l'Acompanyament Judicial Personalitzat per a facilitar la denúncia a les dones víctimes i atendre específicament a qui les retira per por, coaccions o qualsevol altra circumstància".

Aquests compromisos s'inclourien en el pacte estatal contra la violència masclista i on a més a més, s'afegiran totes les formes de violència contra les dones dins la Llei Integral contra la violència de gènere.

Finalment, el candidat al Senat per Mallorca ha insistit en què "la violència de gènere és incompatible amb la democràcia i fins que no l'eliminem no viurem en una terra lliure i en igualtat entre homes i dones".

A la marxa, que ha estat convocada a nivell estatal i a la qual s'ha sumat el PSIB-PSOE, també han assistit ens consellers autonòmics Iago Negueruela i Patricia Gómez, les conselleres insulars Mercedes Garrido i Carme Palomino, el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, el batle de Palma, Jose Hila, la diputada Conxa Obrador, el portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Miquel Àngel Coll, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano i les secretàries d'igualtat del PSIB i la FSM, Pepa Ramis i Marta de Teba, entre molts altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube