Imprimeix
PDF

César Luena trasllada el compromís de millorar el finançament, augmentar la inversió directa de l'Estat i un tractament just per la insularitat

César Luena i Socías a IncaEl secretari d'Organització del PSOE, César Luena, s'ha traslladat avui a Inca acompanyat pel candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, i al Senat, Antoni Manchado, per viure el dijous bo i mantenir després una reunió de feina per a preparar les eleccions generals.

Durant una passejada per la fira acompanyat d'una delegació de càrrecs socialistes, Luena ha traslladat el compromís del PSOE de millorar el finançament per Balears.

"Pedro Sánchez encapçala un projecte que defensa aquesta terra, que necessita millor finançament, més inversió directa per part de l'Estat i un tractament just i adequat per compensar la insularitat". A això Luena ha afegit que "aquest és el compromís del PSOE i que Pedro Sánchez tornarà a assumir directament en la seva propera visita a Balears".

En aquest sentit, Luena ha denunciat que Espanya viu una crisi territorial que aquí coneixem bé "per la marginació degut a la insularitat i per la poca atenció que el govern de Rajoy ha dedicat a aquesta terra".

Quan manca un mes per a les eleccions generals, César Luena ha criticat que Rajoy ens deixa una legislatura de fracàs. "El PP acaba una legislatura de mentides, de corrupció que a Balears coneixeu bé amb el que va ser company de Rajoy al Consell de Ministres, Jaume Matas, i de desigualtat".

Contra això, el número dos del Partit Socialista a nivell federal ha avançat que el PSOE ofereix un projecte alternatiu "que defensa una recuperació econòmica justa, la recuperació de l'Estat del Benestar, la defensa dels drets socials i els serveis públics, i la defensa de la neteja democràtica i la regeneració institucional del país".

Finalment, Luena ha conclòs que "el PSOE assumeix la responsabilitat d'oferir a la majoria d'espanyols un projecte alternatiu que sigui per a la majoria, perquè Rajoy ha governat per a la minoria perjudicant a la majoria".

Ramón Socías: "Rajoy ha deixat penjats a tots els ciutadans de les Illes Balears".

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha recollit el compromís de Luena amb Balears i ha avançat algunes de les mesures que s'inclouran al programa electoral, aprofitant que César Luena és qui l'ha coordinat.

En aquest sentit, Socías ha explicat que el PSOE inclourà al seu programa "l'establiment d'una tarifa plana per als vols interinsulars i un règim especial per a les Illes Balears que acabi amb els greuges que hem tengut els darrers anys amb el finançament estatal".

El candidat socialista considera que "si volem que els nostres comerciants, emprenedors i productors com els que es mostren avui al Dijous Bo puguin competir en igualtat de condicions, la insularitat és una qüestió que hem de vèncer". Per aconseguir-ho, Socías ha plantejat la tarifa plana per a connexions aèries, ajudes per al transport marítim "i tota una sèrie de qüestions que ens permetran ser més competitius".

Finalment, Socías ha recordat les declaracions de Mariano Rajoy fa quatre anys, quan va dir que el seu candidat a Palma "tenia molt bona perxa". "Rajoy va deixar aquesta perxa a l'armari tancada i no l'ha tornada a treure fins ara, de la mateixa manera que va penjar a tots els ciutadans i ciutadanes de Balears que no hem rebut cap euro del Govern Espanyol en quatre anys", ha finalitzat el candidat del PSIB-PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube