Imprimeix
PDF

Socías presenta 5 mesures que el PSOE aprovarà en els primers Consells de Ministres "perquè estam preparats per revertir la situació actual"

Socías 5 mesuresEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha presentat 5 mesures que els socialistes aprovaran en els 5 primers Consells de Ministres si Pedro Sánchez és elegit president del Govern.

L'objectiu d'aquestes propostes és "revertir la situació actual perquè des del primer dia estarem preparats per fer feina". Això a diferència d'altres partits, "que encara no han presentat el seu programa".

Les iniciatives, ha dit Socías, afecten als sectors que pitjor ho han passat aquests quatre anys i que no noten que la crisi hagi acabat. En aquest sentit va el primer compromís per al Consell de Ministres del govern de Pedro Sánchez, que "derogarà la reforma laboral del PP i posarà en marxa un nou Estatut dels Treballadors que contempli els drets i deures d'aquests per millorar-los i adaptar-los a la situació del segle XXI".

En segon lloc, el candidat del PSIB-PSOE ha avançat que "convocarem a tota la comunitat educativa a un gran acord per l'educació i tornarem les ajudes que mai haurien d'haver perdut els nostres joves", en referència a la baixada de beques i de possibilitats per accedir a la universitat, la qual cosa Socías ha apuntat que "revertirem". A això, Socías ha afegit que "posarem en marxa les mesures adients per tal que els joves que han hagut de partir a fora pugin tenir oportunitats aquí".

Dins l'àmbit social, Socías ha denunciat que "els grans afectats per la crisi són els infants, perquè molts d'ells no tenen garantides les tres menjades diàries i estan sota l'índex de pobresa", ja sigui perquè els seus pares estan a l'atur o bé perquè pertanyen a famílies monoparentals. Per canviar-ho, el socialista ha anunciat que "impulsarem un Ingrés Mínim Vital per fer possible que cap infant quedi sota el llindar de la pobresa en un termini de 4 anys".

A més a més, durant les primeres setmanes del govern de Pedro Sánchez el Partit Socialista també durà a terme un gran acord social per lluitar contra la violència de gènere. "No basta amb lamentar-se o fer minuts de silenci, les paraules es demostren amb fets i el PP ha reduït un 36% les polítiques d'igualtat i més d'un 16% els recursos contra la violència de gènere", ha denunciat Socías, afegint que recuperarem recursos per la prevenció i eradicació d'aquesta xacra.

Finalment, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats ha dit que "perquè no torni a passar el que hem vist aquesta legislatura, volem blindar la sanitat, l'educació i la dependència a través d'una reforma constitucional que contempli l'Estat del Benestar com uns drets que els ciutadans no poden perdre mai sigui quina sigui la situació econòmica".

Socías ha explicat aquestes propostes als visitants del Mercat de l'Olivar acompanyat de militants i simpatitzants socialistes a més de Carmen Orte, membre de la candidatura al Congrés.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube