Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE inicia la campanya electoral per convèncer de que "amb Pedro Sánchez a la Moncloa a les Illes Balears ens anirà molt millor"

Inici campanya generals 2015Els Socialistes de Balears han donat el sus a la campanya electoral amb la penjada dels cartells electorals a la seu del carrer Miracle de Palma, amb els lemes "Vota per un futur per a la majoria" i "les Illes Balears hi guanyen amb Pedro Sánchez".

A l'acte ha participat el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, qui ha assegurat que "començam la campanya amb molta força, il•lusió i esperança perquè tenim l'oportunitat de revertir la situació actual després de quatre anys en els que s'han agredit drets fonamentals".

En aquest sentit, Socías ha reivindicat la necessitat "de tornar a situar un govern socialista a Madrid per retornar a la ciutadania la sanitat universal, una educació que arribi a tothom, bons serveis públics, garantir les pensions, aplicar en la seva totalitat la llei de dependència i una regeneració de la vida política".

El candidat socialista ha insistit en què "sempre que hi ha hagut avanços socials ha estat amb un govern socialista, i per tant, la gent coneix que el Partit Socialista és la única alternativa a la vella dreta del PP o la nova de Ciutadans".

Finalment, Socías s'ha referit a l'enquesta que publica avui el CIS, assegurant que "resulta que el partit que està en primera posició en intenció de vot i simpatia passa al tercer lloc, tal vegada deu ser perquè el cuiner s'ha passat amb la sal i el perbre bò".

Armengol: "La veu del canvi és la del Partit Socialista"

A l'inici de campanya també assistit el candidat per Mallorca al Senat, Antoni Manchado, i part de la resta de candidatures, a més de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Armengol ha apuntat que aquestes "són unes eleccions fonamentals per a Espanya després de quatre anys d'un mal govern que ha provocat més desigualtat, més precarietat laboral i més pobresa, també a les Illes Balears".

Una situació que vol eradicar el Partit Socialista perquè "som l'única alternativa de govern real a Espanya i per això començarem una campanya intensa, per explicar les nostres propostes i per dir que la veu del canvi és la del PSOE".

De fet, per Armengol "no és el mateix quan governen els socialistes que quan governa la dreta", i prova d'això són el govern autonòmic, els consells insulars i molts d'ajuntaments socialistes, "on es nota una aposta clara pels serveis socials, el retorn de drets, el retorn de la sanitat universal, la lluita contra la precarietat, la millor educació perquè en definitiva, tenim una societat més digna".

A més d'això, la secretària general ha apuntat que els socialistes són una veu reivindicativa davant el Govern d'Espanya i bona prova és l'acord que s'ha aconseguit avui.

"Avui hem aconseguit coses per Balears però vull ser clara: amb Pedro Sánchez a la Moncloa a les Illes Balears els aniria molt millor", ha sentenciat Armengol, afegint que "estam convençuts que necessitam un govern socialista a Espanya que pugui garantir aquelles qüestions que són necessàries per a la nostra comunitat autònoma i tenir igualtat d'oportunitats per als nostres ciutadans i ciutadanes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube