Imprimeix
PDF

Socías es compromet a recuperar "una sanitat universal, gratuïta, que arribi a tothom i sense copagaments"

Socías dona sangAmb motiu de la demanda que fa el Banc de Sang de les Illes Balears per tenir reserves de donacions de cara al pont que està a punt de començar, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Ramon Socías, ha decidit col•laborar en aquesta causa i fer una donació, juntament amb altres membres de les Joventuts Socialistes de Palma.

Abans de fer la donació, el socialista s'ha compromès a recuperar "una sanitat universal, gratuïta i que arribi a tothom sense copagaments", després de quatre anys en què el PP ha retallat greument els serveis. "Des del PSOE deixam clar que apostarem per la sanitat de qualitat, com hem fet sempre", ha afegit Socías.

El socialista ha criticat que "tenim pensionistes que s'acosten a les consultes per demanar quins són els medicaments més imprescindibles perquè no els poden pagar tots, i això s'ha d'acabar, perquè si un dret ha d'estar justificat és el dret a la salut". De fet, segons les dades per cada euro que han pujat les pensions, els pensionistes han hagut de pagar-ne 4,5€ en copagament farmacèutic.

A més a més, el socialista s'ha mostrat preocupat perquè "el PP si ha de retallar s'estima més fer-ho en drets i prestacions dels ciutadans, i la nova dreta com Ciutadans aposta per les privatitzacions i els copagaments", amb la qual cosa l'única garantia per a un sistema sanitari públic i accessible és el Partit Socialista.

Un exemple de l'alternativa a les retallades i les privatitzacions és la gestió que ha fet el govern liderat per Francina Armengol en 140 dies de govern. "En pocs mesos hem retornat el dret a l'assistència sanitària a tothom i a partir de l'1 de gener ningú haurà de pagar per tenir la targeta sanitària", ha celebrat el socialista.

Finalment, Socías ha animat a tota la societat, i també a la resta de candidats, a acostar-se per donar sang "perquè és un gest molt necessari que ajuda a salvar vides i que necessita de conscienciació perquè tothom s'hi sumi".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube