Imprimeix
PDF

Pedro Sánchez es compromet a aconseguir "un futur per a la majoria" que només es podrà aconseguir "si es vota al Partit Socialista"

Pedro Sánchez Inca generals 2015El PSIB-PSOE ha celebrat el seu acte central de campanya davant 1.500 persones a la fàbrica Ca'n Ramis d'Inca, en el qual han participat el candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el candidat socialista al Congrés, Ramon Socías, i el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

El candidat a la presidència d'Espanya, Pedro Sánchez, que és la cinquena vegada que visita les Illes des que va ser elegit secretari general del PSOE, ha iniciat el seu torn de paraula en català, amb un "bon dia, guanyarem les eleccions", a la qual cosa ha afegit "Albert, lo digo en catalán y no en balear", en referència a les paraules d'ahir del candidat de Ciutadans.

Sánchez ha defensat la manera de governar dels socialistes, assegurant que "a Balears és un fet el Pla Contra l'Explotació Laboral, és un fet l'obertura dels centres de salut els horabaixes i serà un fet la renda social per als més febles, perquè així governam els socialistes, amb fets".

Pel que fa al projecte de país que proposen els socialistes, Sánchez s'ha compromès en primer lloc a derogar la reforma laboral i aprovar un nou Estatut dels Treballadors que recuperi la negociació col·lectiva, a més de pujar el salari mínim a 1.000 en el termini de dues legislatures. "I al primer que acomiadarem el dia 20 de desembre serà a Rajoy", ha dit.

El candidat socialista també ha apuntat que el PSOE construirà un futur "per a la majoria de pensionistes, als quals Rajoy ha buidat la meitat de la guardiola de les pensions". En aquest sentit, Sánchez ha advertit de què "quatre anys més de Rajoy suposaran acabar amb tots els estalvis per les pensions".També s'ha referit als dependents, per qui s'ha compromès a "revitalitzar la Llei de Dependència i permetre la cotització a la seguretat social dels cuidadors de gent amb dependència".

Pel que fa a la igualtat, Sánchez ha deixat que "el PSOE és el partit de les dones", fet que demostra que és la formació amb més caps de llista dones. Per elles, Sánchez ha avançat que "impulsarem una Llei d'Igualtat Salarial perquè cap dona cobri menys que un home, i articularem un gran pacte social i polític per lluitar contra la violència de gènere".

Pedro Sánchez també ha defensat a Inca que l'únic vot que servirà per llevar a la dreta del govern és el vot socialista perquè "si estàs a favor de la reforma laboral, de la política educativa del PP i dels copagaments, tens 20 anys menys però ets del PP"; en referència a Albert Rivera.

Finalment, Pedro Sánchez s'ha compromès a derogar la LOMCE perquè "la política del PP és el paradigma de ma mala educació": De fet, el candidat socialista ha criticat que amb Rajoy hi hagi 45.000 professors menys i les taxes universitàries hagin pujat un 50% aquesta legislatura.

Ramon Socías: "L'única alternativa per acabar amb l'austeritat i per evitar un altre govern de dretes és el vot al Partit Socialista"

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha defensat que l'única alternativa a un govern de dretes és Pedro Sánchez, assegurant que "l'únic vot útil per evitar que governi la dreta és un vot socialista, per que aquest país avanci, per dir basta a l'austeritat, perquè tenim el millor programa i el millor candidat".

Socías ha acusat a Rajoy de mentir, de fer pagar la crisi als més febles amb les retallades i d'amagar la corrupció. "Hem tengut un president del govern enviant missatges d'ànim a un presumpte corrupte i a un ministre rebent a un altre presumpte corrupte a la seu institucional", ha criticat.

Contra una legislatura en la qual "el PP ha governat per a uns pocs", Socías ha reivindicat recuperar l'orgull de ser socialista i acabar amb la resignació, "perquè Pedro serà president amb la força dels vots dels que volem una majoria progressista en aquest país i no de les enquestes".

Francina Armengol: "Per consolidar els somnis que tenim ens cal un canvi de govern a Espanya, i la única opció per aconseguir-ho és Pedro Sánchez"

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha reivindicat que "per consolidar els somnis que tenim els ciutadans i ciutadanes de les Illes ens cal un canvi de govern a Espanya, i la única opció per aconseguir-ho és Pedro Sánchez".

Armengol ha denunciat que durant 4 anys de Rajoy "ens hem quedat sense inversions perquè Bauzá no va ser capaç de reivindicar res a Madrid, amb un Govern d'Espanya que ens ha ningunejat". La socialista ha fet aquesta crítica perquè "Balears té necessitats que Pedro Sánchez coneix perfectament i sap que necessitam un nou Règim Especial per Balears, una tarifa plana per a poder volar entre illes i fer una millor comunitat autònoma".

En referència als anuncis fets ahir per Albert Rivera de Ciutadans en l'ambit educatiu, Armengol ha denunciat que "la gran aposta de la dreta disfressada és retornar a la imposició a la comunitat educativa que va tirar abaix el Tribunal Constitucional", a la qual cosa ha afegit que "sentirem molts cants de sirena, ve una dreta disfressada amb un discurs més dur que el PP, si no la voleu votau el Partit Socialista".

Finalment, Armengol ha celebrat que en 140 dies de govern s'han complert molts compromisos anunciats abans de les eleccions autonòmiques, amb la qual cosa "val la pena votar al PSOE i valdrà la pena que Pedro Sánchez sigui president del Govern d'Espanya", ha conclòs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube