Imprimeix
PDF

Ramon Socías: "Blindarem els drets socials, la sanitat i l'educació a la Constitució perquè mai més es torni a retallar l'Estat del Benestar"

Socías a Son ServeraEls candidats del PSIB-PSOE al Congrés, Ramon Socías, i al Senat, Antoni Manchado, han compartit un dinar a Son Servera amb militants i simpatitzants en el qual també han participat entitats socials del municipi.

Durant la trobada, Socías s'ha compromès davant aquestes associacions a blindar a la Constitució els drets socials, la dependència, l'educació i la sanitat "perquè mai més torni a venir un govern com el de Rajoy i torni a retallar l'Estat del Benestar".

Socías ha agraït a les associacions "la gran feina que fan devora la gent que més ho necessita després de quatre anys de passar-ho malament per les dures retallades ideològiques del govern de Rajoy".

Per canviar aquesta situació, el candidat socialista ha dit que "l'únic vot útil és el del PSOE perquè som l'única alternativa a l'antiga dreta que representa Rajoy y Soraya Sáenz de Santamaría, que és qui dona la cara perquè Rajoy no s'atreveix, i la nova dreta que dóna suport a les polítiques del PP".

En aquest sentit, Socías ha reiterat que el projecte que encapçala Pedro Sánchez és "seriós, amb 136 anys d'història i que ha encapçalat totes les millores socials que hem tengut en aquest país, cosa que tornarem a fer".

Al dinar també ha participat la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, qui ha reivindicat les polítiques d'esquerres que es fan al municipi, la consellera de Salut, Patricia Gómez, i Carmen Orte, de la candidatura socialista al Congrés.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube