Imprimeix
PDF

Ramon Socías presenta mesures "per impulsar una recuperació justa i que arribi a tothom"

Socías Recuperació JustaEl PSIB-PSOE ha obert avui l'Oficina de Drets Perduts a Son Gotleu, a Palma, per explicar les mesures que proposen els socialistes per aconseguir una recuperació de la crisi justa i que arribi a tothom.

En aquest sentit, el candidat al Congrés, Ramon Socías, ha explicat que "ens trobam a unes dates en què tothom consumeix més i si feim una volta pel centre de Palma sembla que ja hem sortit de la crisi, però quan ens acostam a les barriades encara hi ha molta gent que està patint els efectes de la crisi i que no tenen els drets bàsics garantits com l'educació, la sanitat o els menjars diaris mínims per als infants".

Per tot això, Socías ha avançat que "necessitam impulsar un canvi que permeti una recuperació justa, perquè mentre tenguem 5 milions d'aturats o un 26% de la població en risc de pobresa, no podem parlar de recuperació".

Algunes de les mesures que proposa el Partit Socialista per revertir aquesta situació són blindar l'Estat del Benestar a la Constitució, però també impulsar "un Ingrés Mínim Vital per totes aquelles famílies que no poden garantir les menjades diàries mínimes dels seus fills perquè tots els seus membres estan a l'atur i es veuen amb dificultats".

D'altra banda, Socías també s'ha dirigit "a la generació més formada de la història, que té més de 400.000 membres a l'estranger perquè no ha trobat una oportunitat al nostre país". Per a tots ells, el candidat socialista ha proposat un Pla de Retorn "perquè els nostres joves puguin tornar de l'estranger i desenvolupar el seu futur aquí amb garanties, avançant i fent créixer el nostre país".

Socías ha fet aquestes propostes a la Plaça Miquel Dolç de Palma, des d'on s'ha repartit informació del futur per a la majoria que proposa el PSOE juntament amb les Joventuts Socialistes de Palma i altres membres del PSOE Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube