Imprimeix
PDF

Ramon Socías: "Només amb un govern socialista a Madrid podrem aconseguir una tarifa plana per als vols entre illes i millorar la connectivitat de Menorca"

Socías FAS i Tejero MenorcaEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, és de visita a Menorca amb la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, els candidats de Menorca a les Corts Generals, Javier Tejero i Gràcia Mercadal, i el secretari general del PSOE Menorca, Vicenç Tur.

Els socialistes han fet una passejada pel centre de Maó, on hi ha instal·lada una taula informativa socialista per explicar el projecte de futur que proposa el PSOE. Precisament, aquest projecte "pensa en la majoria i això és pensar en la millora de la connectivitat i dels greuges que pateix Menorca per la insularitat", ha dit Socías.

En aquest sentit, Socías ha proposat una tarifa plana per als vols entre illes 2per millorar les connexions aèries amb Menorca i també per poder anar fins a la península a preus raonables". Una proposta que s'inclou al programa electoral dels socialistes i que "només podem aconseguir amb un govern socialista a Madrid, igual que la millora del finançament".

De fet, el Partit Socialista ja ha demostrat amb fets el seu compromís amb la millora de la connectivitat, quan va pujar del 25 al 50% el descompte de resident. Per fets com aquest, el candidat socialista ha animat a tothom a que "si no vol seguir amb quatre anys més de dretes i d'austeritat, amb un govern que ens ha robat drets que ens havia costat molt aconseguir i tirar endavant, l'única alternativa és Pedro Sánchez i el Partit Socialista".

Francina Armengol: "Si hi ha una illa que realment necessita que Pedro Sánchez sigui president és Menorca"

Per part seva, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat que "si hi ha una illa que realment necessita que el 20 de desembre Pedro Sánchez sigui el president del Govern és Menorca". La socialista ha argumentat que "ho dic perquè tenim problemes de connectivitat i per tant necessitam un president que es cregui de veritat el Règim Especial per Balears, una tarifa plana, la millora de la connectivitat i que necessitam un millor finançament a Balears i especialment a Menorca que ha patit un greuge comparatiu durant la legislatura del govern del PP".

Per Armengol amb aquestes eleccions "necessitam consolidar el canvi que vàrem començar el 24 de maig a les Balears, al Consell Insular de Menorca i a tants ajuntaments d'aquesta illa per poder fer realitat polítiques per garantir més igualtat d'oportunitats, menys precarietat laboral, més qualitat de treball i més educació, sanitat i serveis socials".

Finalment, la secretària general ha demanat el vot pel PSOE perquè "és l'únic vot que pot fer canviar Espanya perquè les Illes Balears segueixin millorant".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube