Imprimeix
PDF

Armengol: "Pedro Sánchez és l'únic que garanteix el no a les prospeccions, el sí a un finançament just i a una tarifa plana per vols entre illes"

Socías i FAS EivissaEls Socialistes d'Eivissa han celebrat el tradicionar dinar de nadal, en el qual han participat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, els candidats al Congrés, Ramon Socías i Sofía Hernanz, el candidat al Senat, Simon Planells, i el secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres.

Durant la trobada, en la qual han assistit més de 300 persones, Francina Armengol ha apuntat que amb Pedro Sánchez milloraran les Illes Balears i d'una forma especial Eivissa i Formentera. En aquest sentit, la socialista ha advertit que Sánchez "és l'únic que garanteix unes polítiques que facin viable allò que hem dit que faríem: el no a les prospeccions, el sí a un finançament just per Balears, sí a una tarifa plana per als vols entre illes i sí al transport aeri necessari amb més freqüències i connexions".

Per això, Armengol ha deixat clar que "amb Pedro Sánchez les Illes Balears hi guanyen i d'una forma molt especial, Eivissa i Formentera". Tot això a diferència d'aquests quatre anys "on el PP ha oblidat les Illes Balears, ha imposat unes polítiques que han creat patiment i dolor, on no s'ha invertit el que tocava, s'ha fet una política nul·la en temes de transport aeri i connectivitat, i nul·la per millorar el finançament d'Eivissa, Formentera i Balears".

Finalment, Armengol ha remarcat que "per consolidar el canvi iniciat a Balears el 24 de maig l'única opció possible és votar al Partit Socialista".

Ramon Socías: "L'única alternatica per recuperar drets perduts és Pedro Sánchez"

Per part seva, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha denunciat que acabam "una legislatura de mentides, retallades i corrupció, en la qual el PP ha fet pagar la crisi als més dèbils". En aquest sentit, també han sortit perjudicades les Illes Balears, que no han rebut cap compensació per pal·liar els efectes de la insularitat. Per això, Socías ha insistit en què "impulsarem una tarifa plana per als vols entre illes i garantirem la connectivitat, perquè l'únic que ho pot fer és Pedro Sánchez".

A més a més, Socías ha destacat que "el nostre objectiu és recuperat drets perduts com està fent el govern de Francina Armengol, que ha retornat el dret a la sanitat universal, ha posat més professors a les aules, ha obert els centres de salut els horabaixes i està atenent als que més ho necessiten".

Finalment, Socías ha conclòs que "estam a punt de triar dos models de país, el de la dreta antiga o la moderna que la vol substituir, o el del Partit Socialista que és la única alternativa", a la qual cosa ha afegit que "Podemos no és alternativa perquè no és un partit de govern i ha anat modificant el seu discurs en els darrers mesos".

Finalment, el secretari general dels Socialistes d'Eivissa, Vicent Torres, ha manifestat el desig dels socialistes de consolidar les polítiques de canvi iniciades al Consell d'Eivissa amb un govern socialista a Madrid.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube