Imprimeix
PDF

Francina Armengol a Terrassa: "el partit del canvi és el PSOE perquè sempre hem dut la decència a aquest país, que no vos enganin"

FAS Chacon i Iceta TerrassaLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat a un mítin a Terrassa amb el batle del municipi, Jordi Ballart, la candidata del PSC al Congrés dels Diputats, Carme Chacón, i el primer secretari dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta.

Durant la seva intervenció, Armengol ha demanat el vot pel Partit Socialista perquè "el vot canvia les coses i fa possibles canvis de prioritats, i a Balears fa 5 mesos que ho estam demostrant". En aquest sentit, la socialista ha reivindicat que "per primera vegada en anys hem començat un curs normal amb 364 professors més, hem començat a reivindicar a l'Estat el que ens pertoca com no es feia fins ara, i hem tornat la sanitat pública, universal i gratuïta a tothom, per la qual cosa som una societat més decent".

La secretària general ha defensat que "el partit del canvi és el PSOE perquè sempre hem dut la decència a aquest país", recordant lleis com la d'Igualtat, la d'educació, la de dependència, o contra la violència de gènere, afegint que "només podrà ser president Mariano Rajoy o Pedro Sánchez, que no vos enganin".

Sobre el candidat socialista, ha apuntat que "si hi ha una terra mal finançada són les Illes Balears, i només amb Sánchez a la Moncloa ho tendrem millor per reclamar el que és just per a la nostra comunitat autònoma".

A l'acte, tant Iceta com Chacón han posat d'exemple el canvi iniciat a Balears el 24 de maig com a mostra de que hi ha una altra manera de fer les coses. "Amb el que està fent Francina Armengol a Balears, a qui se li ha acudit que ens independitzem de les Illes i de la resta del país?", s'ha demanat Chacón.

Finalment, Armengol ha conclòs que "el canvi és necessari a Espanya, també per a tenir més i millors recursos per a Balears, però és imprescindible per a Catalunya".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube