Imprimeix
PDF

Socías proposa un Pla de Retorn amb 1.500 milions d'euros per possibilitar la tornada de 10.000 joves talents

Socías i Bonet berenar joveEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, i el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han compartit un berenar de llonguets amb joves per explicar les propostes per donar un futur amb garanties a aquest col•lectiu a partir d'aquest diumenge 20 de desembre.

Socías ha criticat que "ens hem omplit la boca dient que tenim la generació més ben formada dels darrers 30 anys i el PP els ha empès a fugir, a la qual cosa anomenen mobilitat exterior". Pel candidat socialista, "tot això ens recorda a la maleta de cartró dels anys 60 quan els nostres padrins i pares i mares varen haver de partir per una manca total i absoluta d'oportunitats, i ho hem de revertir perquè aquests joves ben formats puguin desenvolupar la seva feina aquí".

En aquest sentit, Socías ha avançat que "no ens resignam a que això sigui així i posarem en marxa un Pla de Retorn dotat amb 1.500 milions d'euros per propiciar la tornada de 10.000 joves que ja han hagut de partir i a més l'anirem incrementant any rere any perquè tornin tots".

A més a més, el candidat socialista també ha proposat aprofitar el Pla de Garantia Juvenil "perquè el PP no l'ha aprofitat per res i ha deixat perdre molts milions que podien ajudar als nostres joves a aconseguir primeres oportunitats". Una tasca que ja s'està fent des del Govern de les Illes Balears.

Finalment, Socías ha dit que "tornarem els drets en forma de beques a tots els joves que quan estan en període formatiu volen anar a fer l'Erasmus a fora i que en aquesta legislatura han vist molt reduïdes les aportacions per fer aquests estudis".

Per part seva, el conseller d'Economia i Hisenda insular, Cosme Bonet, ha insistit en què els socialistes "defensam una política econòmica pensant en les persones i que doni oportunitats a aquella gent que ha patit les conseqüències de la crisi econòmica". Una cosa que ja s'està fent a les distintes institucions de Balears des del canvi que va assolir aquesta comunitat autònoma el passat 24 de maig.

Bonet ha explicat que "el Govern de Balears ja ha impulsat programes de foment de l'ocupació entre els joves i aquestes polítiques són les que necessita l'Estat, i només les pot ferel PSOE".

Per això, Bonet ha demanat el vot perquè "per consolidar les polítiques econòmiques de canvi que pensen en les persones, en els joves i els majors de 45 anys i per dur el canvi real i possible a les institucions estatals, s'ha de votar el PSOE".

Finalment, el socialista ha conclòs que "diumenge convidam a votar el PSOE a joves, majors, gent que necessita noves oportunitats i que sap que els socialistes sempre hem governat per les persones, perquè som el vot útil i necessari".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube