Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "El PSOE és l'encarregat de possibilitar el lideratge de canvi a Espanya"

FAS i Socias resultats 20DLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha fet una primera valoració dels resultats electorals de les eleccions generals acompanyada del candidat al Congrés, Ramon Socías, el candidat al Senat, Antoni Manchado, i altres dirigents socialistes a les distintes institucions de Balears.

La socialista ha explicat que "a Espanya s'obre un gir clar a l'esquerra després de la majoria absoluta que hem patit aquests quatre anys al govern estatal". Un moment polític diferent en el qual, segons Armengol, "necessitarem moltíssima capacitat de diàleg, d'entesa, d'empatia, d'acords i de tenir molt clares aquelles polítiques que són necessàries pels ciutadans i ciutadanes".

En aquest sentit, la secretària general ha especificat que "es necessitarà un lideratge d'una persona amb capacitat de diàleg i Pedro Sánchez és la persona que millor ho pot fer i el PSOE és l'encarregat de possibilitar aquest lideratge a Espanya".

Pel que fa als resultats a nivell de Balears, Armengol ha reconegut que "ens hagués agradat tenir millors resultats", tot i que "també és evident que s'ha seguit votant en clau estatal i els partits grans perden força mentre entren al panorama electoral altres formacions que han tengut molt de suport".

A més a més, la secretària general ha volgut donar l'enhorabona "als 8 homes i dones que han sortit elegits diputats al Congrés i també als del Senat perquè hauran de fer feina de valent per garantir les necessitats d'aquesta comunitat autònoma".

Finalment, Francina Armengol ha agraït la participació de tots els apoderats, interventor, militants i candidats que han fet possible una intensa campanya electoral i un dia de votació sense incidències, i sobretot, ha traslladat l'agraïment dels Socialistes de Balears a tots aquells que han confiat en el Partit Socialista.

Ramon Socías: "Durem la veu dels nostres ciutadans a Madrid i defensarem els interessos de la nostra comunitat autònoma"

Per part seva, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha defensat que els dos diputats socialistes de Balears "formarem part del grup majoritari d'esquerres al Congrés la propera legislatura i el PSOE serà la força que haurà d'aglutinar l'alternativa a un govern de dretes", a la qual cosa ha afegit que "qualsevol alternativa passa pel Partit Socialista a l'hora de sumar".

Tot i això, Socías ha reconegut que "ens hagués agradat tenir més suport i haurem de fer un esforç per fer arribar el nostre missatge perquè pensam que respon a les necessitats dels ciutadans".

Socías s'ha compromès a dur la veu dels ciutadans i ciutadanes de Balears a Madrid i ha dit que "defensarem els interessos de la nostra comunitat autònoma, com hem fet sempre els socialistes".

El candidat del PSIB-PSOE ha finalitzat la seva intervenció agraint el suport de la ciutadania que ha votat als socialistes i als que han fet feina de manera desinteressada durant tot el dia d'avui a les meses per aconseguir desenvolupar una jornada electoral sense incidències.

"Els dos diputats socialistes per Balears defensarem els interessos de les nostres Illes", ha conclòs Socías.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube