Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra l'aprovació al Congrés d'una iniciativa per aconseguir la tarifa plana per a vols entre illes a Balears

Sofia Hernanz estudiantsA la darrera Comissió de Foment celebrada al Congrés dels Diputats es va aprovar una proposta del Grup Coalición Canaria en la que demanava la implantació d'una tarifa plana per als vols entre illes a l'arxipèlag canari.

Gràcies a l'esmena presentada pel Grup Parlamentari Socialista, finalment es va incloure a les Illes Balears en el text, de manera que aquesta tarifa plana entre illes s'apliqui també al nostre arxipèlag.

La diputada socialista Sofía Hernanz ha celebrat l'aprovació d'aquesta reivindicació dels socialistes, de fet, la iniciativa d'implantar aquesta tarifa plana ja estava inclosa al programa electoral del PSOE a nivell estatal del passat 20 de desembre, «l'únic programa que ho contemplava».

Hernanz ha recordat el compromís dels socialistes amb aquesta iniciativa que «millorarà la competitivitat de les illes i la connectivitat de la ciutadania», fins i tot el mateix Pedro Sànchez es va comprometre personalment durant la seva visita a Balears fa prop d'un any.

La socialista també s'ha mostrat conscient de la necessitat de que hi hagi un Govern de canvi a l'Estat que dugui a terme totes aquestes polítiques i ha assegurat que «confiam que es faci realitat el Govern del Canvi a Espanya perquè hi ha qüestions fonamentals per a les Illes Balears que necessiten aquest canvi»

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube