Imprimeix
PDF

El Comitè Federal del PSOE ratifica les llistes dels socialistes de Balears al Congrés i al Senat

comite federal psoe abril 2016 webEl Comité Federal del PSOE, reunit avui a Móstoles, Madrid, ha ratificat per unanimitat les llistes dels socialistes per a les eleccions generals del 26 de juny.

El candidat de la formació a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha estat proclamat oficialment, després d'un procés de primàries en el qual ha obtingut més avals que en l'anterior procés. Segons la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, qui ha assistit a la reunió, això dóna a Sánchez «encara més força per intentar formar un govern de canvi».

Els socialistes de Balears celebren l'elecció de Sánchez com a candidat perquè, tal com ha dit Oliver, «és l'únic que ha fet feina de valent des del minut 1 per aconseguir el canvi que tant reclama la ciutadania i per acabar amb les retallades i les polítiques retroactives de Rajoy, la qual cosa és el millor aval per demostrar que el Partit Socialista és el partit del canvi».

De fet, la secretària d'Organització ha insistit que «només amb un govern socialista encapçalat per Pedro Sánchez podrem assolir les demandes històriques per les nostres illes com una millora en les compensacions per la insularitat, la tarifa plana per als vols entre illes, un nou REB o la millora del finançament».

Pel que fa a les candidatures del PSIB-PSOE al Congrés i al Senat, Oliver ha assegurat que «tenim uns magnífics candidats que combinen experiència, joventut, renovació i municipalisme per defensar amb veu alta, forta i clara els interessos de Balears a les Corts Generals».

Ho faran de la mateixa manera que els socialistes ho estan fent a Balears, tal com ha dit Bel Oliver, on «en tan sols 10 mesos de govern tothom pot anar als centres de salut els horabaixes, hi ha més de 400 professors nous a les aules, on s'ha posat pau, les famílies necessitades ja poden demanar la Renda Social Garantida i en breu es tornarà a posar en marxa el Pla de Lluita Contra Contra l'Explotació Laboral per garantir una ocupació digna i de qualitat».

En definitiva, els socialistes comencen una precampanya «amb força, molta il·lusió i convençuts que som l'única força que pot aconseguir i fer realitat el canvi que tant demana la ciutadania»; perquè «estam demostrant amb fets que es poden canviar les coses i així ho volem fer també a Espanya».

Finalment, el Comitè Federal també ha aprovat el programa de govern amb el qual els socialistes es presentaran a les eleccions generals del 26 de juny.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube