Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «Pens ser l'ambaixador a Madrid dels interessos de la gent de Balears»

FAS inici precampanya 22-05-16Els socialistes de Balears han assistit a l'acte d'inici de precampanya del PSOE, celebrat a Madrid, per expressar tot el seu suport al candidat a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez.

Precisament, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha avançat que els socialistes faran una campanya «en positiu, amb molta il·lusió i amb la satisfacció de tot el que s'ha fet a Balears aquests darrers mesos».

En aquest sentit, Pons ha assegurat que «pens ser l'ambaixador a Madrid dels interessos de la gent de Balears, amb propostes». De fet, el candidat socialista ha afegit que durant la campanya parlarà «d'Europa, dels refugiats, dels interessos i necessitats de Balears, de les desigualtats, de les injustícies i del model social que volem».

A més a més, Pons s'ha mostrat convençut que «els socialistes millorarem els resultats perquè tenim ganes de guanyar i veig energia, il·lusió i ganes de canvi per l'esquerra».

Finalment, el candidat socialista ha lamentat la persona que ha fet mal a Balears durant quatre anys és Rajoy, «que dijous va venir a Palma i no va dir ni una sola paraula del finançament que patim».

A l'acte també ha assistit la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha reiterat que els socialistes volen fer una campanya «positiva, optimista, il·lusionant i en defensa del canvi que necessita Espanya i que passa exclusivament per Pedro Sánchez i el Partit Socialista».

Armengol ha explicat que els socialistes fan feina per un canvi «que possibiliti derogar la reforma laboral, la LOMCE i un sistema de finançament més just per Balears, entre tantes altres coses que són necessàries».

Les eleccions arriben gairebé un any després de les autonòmiques del 24 de maig de 2015, i en aquest sentit, Armengol ha anunciat que els socialistes «volem fer a Espanya el que durant aquest primer any de govern estam fent des de les institucions de Balears, amb un canvi en la forma de fer política i també en el fons, retornant drets».

Finalment, la secretària general ha insistit en què «a Balears estam millor que fa un any, i on abans parlàvem de retallades ara parlam de més inversió en educació, sanitat i serveis socials, millor redistribució de la riquesa i de lluita contra l'explotació laboral». Una tasca que ha de seguir «en un any clau per un nou sistema de finançament per Balears i un nou REB, per això és tan important un canvi al Govern d'Espanya, per poder assolir els objectius que necessiten els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears».

A l'acte també ha assistit el batle de Palma, Jose Hila, i la també candidata al Congrés, Sofía Hernanz, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube