Imprimeix
PDF

Els candidats socialistes signen un compromís amb els refugiats

Pere Joan Pons i candidats compromís refugiatsAmb motiu del Dia del Refugiat el proper 20 de juny, els candidats del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat han signat un document en el qual es comprometen a exigir al Govern d'Espanya i a Europa mesures solidàries amb els refugiats i que garanteixin els drets d'aquestes persones.

Els candidats socialistes acorden al document la seva postura en contra de les polítiques europees pel que fa a la crisi dels refugiats, en referència a la declaració dels líders europeus amb Turquía, en la qual no es respecten els drets humans. D'aquesta manera, Pons, Troya, Ducrós i López consideren necessari «convertir a Europa en un exemple de solidaritat que no es contempla en l'actualitat».

A més a més, els candidats socialistes exigeixen a les institucions europees que es retiri aquest acord amb Turquia i que Europa pugui oferir una acollida digna als refugiats, a més d'una protecció adequada i allunyada de la xenofòbia.

Finalment, el document signat pels candidats del PSIB-PSOE demana a al Govern d'Espanya agilitzar els tràmits de les persones que arriben refugiades a Espanya, incrementar els fons d'ajuda humanitària, reforçar les polítiques d'integració i proposar campanyes de informació i sensibilització, entre altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube