Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons es compromet a traslladar a Madrid el Pla de Lluita contra la Precarietat en el Treball que s'aplica a Balears

Pere Joan Pons i Alfonso RodríguezEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha iniciat la campanya electoral a Calvià, un municipi «que té bon turisme, amb bons empresaris, una indústria que creix i que genera riquesa i llocs de feina, però que a la vegada compta amb la realitat de precarietat laboral que pateixen les cambreres de pis».

Tal com explica una d'aquestes cambreres a Pons en un vídeo que el PSIB-PSOE ha pujat a les xarxes socials (https://youtu.be/W9C7HEmhNUg), aquestes treballadores estan a favor dels empresaris, de generar feina però al mateix temps «reclamen millors condicions laborals i una jubilació més anticipada perquè tenen una càrrega de feina enorme», ha explicat el candidat socialista.

Per aquest motiu, Pere Joan Pons ha avançat que «nosaltres reivindicarem un contracte social en el qual hi hagi un equilibri entre la gent a la qual li va molt bé i els treballadors que no tenen una feina digna i amb bones condicions laborals».

Tot això, ha afegit el candidat al Congrés, «en un marc de derogació de la reforma laboal i d'un Pacte Contra l'Explotació Laboral», que aquest estiu s'aplicarà per segon any consecutiu a Balears «i que també volem plantejar a Madrid», ha anunciat el socialista.

Pere Joan Pons ha argumentat aquestes propostes a la pineda de Santa Ponça, acompanyat del batle socialista del municipi, Alfonso Rodrígiuez. Precisament en aquest lloc, fa un any el candidat del PSOE a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, es va comprometre en primera persona davant les cambreres de pis a reconèixer com a malaltia professional les patologies derivades de la seva feina.

Una lluita contra la precarietat laboral que també estan impulsant els socialistes a Calvià, tal com ha reconegut Pons, on «el batle posa mesures perquè la gent tengui condicions de feina més dignes i que la gent arribi millor a final de mes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube