Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «És el moment de transformar creixement en benestar i això passa per derogar la reforma laboral»

PJ i Iago amb sindicatsEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, s'han reunit amb els secretaris d'hoteleria dels sindicats CCOO, UGT i treballadors i treballadores del sector per traslladar-los els principals compromisos del Partit Socialista per a una ocupació de qualitat i amb drets.

El candidat socialista ha explicat que «començam la campanya parlant del primer tema que preocupa a la ciutadania de Balears i d'Espanya, que és l'ocupació de qualitat» i ha criticat que «el PP ha creat precarietat, temporalitat, pobresa i desigualtat».

Entre les propostes que s'han explicat als sindicats, destaca la derogació immediata de la reforma laboral i traslladar a Madrid el Pla Contra l'Explotació Laboral, «amb el qual a Balears hem estat pioners», ha recordat Pons.

Pel socialista calen «mesures d'urgència» perquè «ens trobam en un moment de creixement econòmic i volem que aquest sigui digne però que sobretot estigui ben redistribuït». Per aconseguir-ho, Pons ha apostat per «transformar el creixement en benestar i això passa per la derogació de la reforma laboral».

Els socialistes han assumit altres compromisos amb els treballadors, tal com ha explicat Negueruela, com és «reformar l'article 42 de l'Estatut dels Treballadors perquè tot aquell que fa feina en un hotel cobri el mateix, per evitar que hi hagi una empresa externa que provoqui que es pugui cobrar menys», la qual cosa és una de les grans demandes dels sindicats.

Finalment, el conseller de Treball també ha concretat que els socialistes «reconeixerem com a malaltia professional les distintes patologies que pateixen els treballadors del sector com els lumbars, mals d'esquena i altres dolències.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube