Imprimeix
PDF

Els socialistes es comprometen a recuperar polítiques de protecció mediambiental «abandonades pel PP els darrers anys»

PJ i FAS Coves de CampanetEl PSIB-PSOE ha celebrat un acte a Ses Coves de Campanet, als peus de la Serra de Tramuntana, per celebrar l'aniversari de la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat, a més en el poble natal del candidat al Congrés, Pere Joan Pons.

Precisament, el socialista ha reivindicat que les polítiques de protecció del territori i de promoció de la Serra que han fet els socialistes «són una oportunitat de creixement econòmic i turístic més sostenible».

Una aposta per la protecció del nostre entorn que Pons s'ha compromès a traslladar a l'Estat, «amb un gran pacte per l'aigua i recuperant les polítiques mediambientals i de lluita contra el canvi climàtic, dotant de recursos a les administracions públiques en matèria de sostenibilitat, medi ambient i biodiversitat».

El candidat socialista ha reafirmat el seu «compromís ferme de recuperar les polítiques mediambientals que el PP ha abandonat aquests quatre anys» i que aquestes vagin enllaçades a un turisme sostenible pel qual s'està lluitant des del Govern de les Illes Balears, amb mesures com l'Impost Turístic o el Pla de Lluita Contras l'Explotació Laboral.

Per part seva, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha reivindicat que «tenim una comunitat que és un territori fràgil i que per tant el creixement urbanístic ha d'anar lligat a la protecció i la posada en valor del paisatge, el patrimoni i el territori perquè és allò que ens fa diferents a la resta del món».

En aquest sentit, Armengol ha criticat que «quan governa la dreta el seu plantejament en territori és l'especulació urbanística i mai posar en valor el paisatge i la meravella que tenim a les Illes».

Per tot això, la secretària general ha demanat «un sí fort al PSOE» perquè «cal conservar allò que tenim, posar-ho en valor i fer a nivell estatal polítiques de protecció del territori, de lluita contra el canvi climàtic i d'utilització dels recursos naturals per deixar una terra molt millor de la que tenim als nostres fills i néts».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube