Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: “Mentre uns haurien de donar explicacions per casos d'espionatge, des del PSOE presentam propostes per a una ocupació de qualitat»

PJ i Iago ocupació d qualitatEl PSIB-PSOE ha celebrat un acte amb empresaris i sindicats per explicar les propostes per aconseguir una ocupació de qualitat. El candidat al Congrés, Pere Joan Pons, ha criticat que «el dia que Rajoy ve a Balears ha de donar explicacions del cas Fernández Díaz per espiar a altres partits per obtenir rèdit electoral mentre nosaltres ens dedicam a presentar propostes per a una ocupació de qualitat».

En concret, el candidat socialista, acompanyat del conseller de Treball, Iago Negueruela, ha explicat el compromís dels socialistes amb «derogar la reforma laboral, lluitar contra la precarietat, augmentar els salaris i aconseguir un model productiu més just, desigual i amb més dignitat».

Una tasca que ja s'està desenvolupant des de Balears, per la qual cosa el candidat socialista ha demanat a joves, pensionistes i dones «que pensin que la única alternativa a la sortida de la crisi per la via de la precarietat és el PSOE».

En aquest sentit, Pons ha insistit en què «tenim propostes en matèria de pensions, per acabar amb la reforma laboral, per augmentar el salari mínim, per eliminar les amnisties fiscals, per augmentar els imposts als que més tenen i garantir així les pensions», amb la qual cosa «això és el que està en joc el 26 de juny».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube