Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons es compromet a reivindicar l'oxígen de Balears, que és un millor finançament i un nou Règim Especial

Pere Joan Pons i Catalina Cladera finançamentEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, i la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, s'han desplaçat fins al Castell de Bellver per explicar els compromisos dels socialistes per reclamar un millor finançament a Madrid.

En el dia en què s'ha conegut el resultat del referèndum que anuncia la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, Pons ha volgut traslladar que «diumenge és important que tots anem a votar perquè ningú ho faci per nosaltres», però sobretot és important anar a les urnes «per reivindicar l'oxígen d'aquesta comunitat autònoma, que són uns millors Pressuposts Generals de l'Estat, un millor finançament, millors inversions estatutàries i un nou Règim Especial per Balears».

En aquest sentit, el candidat socialista ha apostat per seguir amb el canvi que el PSIB-PSOE ha impulsat aquests 12 mesos a Balears, pel qual «demanam suport a Pedro Sánchez, que s'ha compromès a dir sí a uns Pressuposts Generals de l'Estat que tenguin més en compte a Balears, un sí a un finançament més just perquè està caducat des del 2014 per obra i gràcia del senyor Rajoy i sí a un Règim Especial el més aviat possible que garanteixi una bona connectivitat i un tractament com ens mereixem».

Per part seva, la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera, ha animat a tothom a votar diumenge «per reforçar les polítiques que estam impulsant des de Balears». En concret, ha recordat com «estam impulsant una millora del sistema de finançament, un nou REB que realment compensi els costos que suposa viure a Balears i més inversió pública per part de l'Estat».

La socialista ha insistit en què «és important que tota aquesta feina que hem començat fa un any tengui el suport d'un govern a Espanya que la reforci, que estigui a favor de les Illes Balears com ha demostrat Pedro Sánchez, que s'ha compromès a solucionar les nostres necessitats».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube