Imprimeix
PDF

Els socialistes tanquen la campanya del sí demanant el vot «a tots els ciutadans de les Illes que estimen aquesta terra i volen un canvi real»

Pere Joan Pons FAS i NT tancament campanyaEl PSIB-PSOE ha acomiadat la campanya electoral amb una festa al Bar Marítim de Palma, amb la candidata per Mallorca al Senat, Natalia Troya, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons i la secretària general, Francina Armengol, entre d'altres.

Pere Joan Pons ha aprofitat aquest darrer acte per demanar el vot «a tots els ciutadans de les Illes que estimen aquesta terra i que volen un canvi en matèria laboral, que volen més drets, que volen seguir aprofundint en el pacte per l'educació que estam treballant des de Balears» i en definitiva, «per a tots aquells que volen un canvi real».

En aquest sentit, el candidat socialista ha demanat a tota la gent «que es mobilitzi i vagi a votar, perquè amb el referèndum del Regne Unit hem vist la importància d'anar a votar perquè entre tots decidim el futur de Balears i Espanya». A més a més, Pons ha afegit que el Partit Socialista «és el canvi segur, responsable i tots els camins passen pel PSOE».

Per part seva, la secretària general, Francina Armengol, també ha apel·lat a la mobilització perquè «amb el nostre vot decidim el present i el futur del que volem pel nostre país, perquè volem governar per transformar Espanya».

La dirigent socialista ha remarcat que el PSOE «és el que té l'experiència de govern, el que té la gent preparada per governar i la història demostra que quan els socialistes governam transformam la realitat social que vivim».

Armengol també ha demanat el vot pel Partit Socialista «a tots aquells ciutadans d'aquesta comunitat autònoma que creuen que necessitam un nou Règim Especial, un nou sistema de finançament, que creuen que necessitam un president sensible a la situació de les Illes Balears i compensar els desavantatges de la insularitat».

Finalment, la secretària general s'ha mostrat convençuda que «a Balears ens anirà molt millor si Pedro Sánchez és president a partir de diumenge, per això deman el vot pels socialistes des de la il·lusió, el convenciment i la seguretat que el Partit Socialista es el que pot transformar la realitat social que viu Espanya».

La candidata per Mallorca al Senat, Natalia Troya, ha conclòs que el PSIB-PSOE ha fet una campanya «intensa, positiva i en la que hem dit un sí al canvi responsable, a la sanitat pública, a l'educació de qualitat, un sí a les Illes Balears i a la recuperació econòmica».

Troya ha reivindicat que els socialistes «som l'única alternativa que pot garantir el canvi a Espanya com l'estam impulsant a Balears i per tant, si la gent vol que el canvi arribi a nivell estatal ha de votar al Partit Socialista».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube