Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «El meu compromís és posar Balears per damunt de tot, perquè alguns ens havien donat per morts i aquest mort està molt viu»

FAS PJ Resultats generals 2016Els socialistes han valorat els resultats de les eleccions generals assegurant que «hem guanyat a les enquestes tant en percentatge de vots com en nombre de vots totals», ha dit el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, per la qual cosa «hem arribat a la meta marcada».

El socialista ha reafirmat que el seu primer objectiu a partir de demà és «defensar els interessos de Balears en matèria de finançament, de connectivitat, de transport, per millorar la competitivitat, etc», a la qual cosa ha afegit que «no fallarem als que ens han votat i també als que no ho han fet».

Per Pons, ara el resultat obliga «a tenir una gran responsabilitat i el meu compromís és treballar des del primer minut i posar Balears per damunt de tot, perquè alguns ens havien donat per morts i aquest mort està molt viu».

Per part seva, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha sumat a l'opinió de què «malgrat els auguris molt dolents d'alguns que ens donaven gairebé per morts, hem aguantat els dos diputats i hem augmentat el percentatge de vots».

Pel que fa als resultats de Balears, els socialistes han traslladat les seves felicitacions al guanyador de les eleccions, i pel que fa a la coalició Podem-Més Armengol ha apuntat que «no han sumat allò que pretenien en aquesta comunitat».

Amb aquesta situació, la dirigent socialista ha remarcat que «no defraudarem als ciutadans i ciutadanes que ens han depositat la seva confiança», assegurant que «anirem a defensar els interessos de la nostra comunitat autònoma i farem feina per defensar tot allò que encara succeeix a Madrid i que no és just amb Balears».

Armengol també s'ha referit als resultats a nivell estatal, destacant que «el PSOE consolida la segona força política i la primera força del canvi al Congrés», tot i que ha lamentat que «l'estratègia de Podemos i de Pablo Iglesias des del 20 de desembre fins ara, amb totes les coalicions amb les que s'han presentat, han ajudat a que la dreta tengui més bons resultats al Congrés, la qual cosa és una mala notícia».

Per tant, segons la secretària general «és al PP a qui li correspon moure fitxa ara i que cadascú assumeixi les seves responsabilitats, tenint en compte que el missatge de la ciutadania torna a ser el diàleg, l'acord, el consens i posar per damunt dels interessos partidistes els interessos dels ciutadans d'Espanya».

Tant Pons com Armengol han agraït el suport de tots els i les votants i de tots els militants, simpatitzants i voluntaris socialistes que han ajudat a fer la campanya electoral i al desenvolupament del dia electoral.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube