Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons serà el portaveu del Grup Socialista del Congrés a la Comissió Mixta per a la Unió Europea

pere joan pons set 2016El Congrés dels Diputats constitueix avui la Comissió Mixta per a la Unió Europea, de la qual el diputat del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, formarà part com a portaveu del Grup Parlamentari Socialista.

El diputat socialista té acreditada experiència en temes europeus pel que fa a la seva formació, amb un Màster en Dret Internacional, Europeu i Humanitari a la Facultat Jean Monnet de París i un Diploma en Dret Internacional Humanitari pel Comitè Internacional de la Creu Roja.

Una experiència que també ha adquirit en l'àmbit laboral, treballant a la Fundació Droit International 90 a París, com a periodista a Euronews o del 2002 al 2007 a Ginebra per a la organització mèdica i humanitària Metges Sense Fronteres.

Entre els reptes a afrontar el socialista destaca la crisi dels refugiats que viu Europa, tal com es va comprometre durant la campanya electoral, perquè Espanya i les Illes Balears siguin terra d'acollida i s'estableixi una altra política a Europa, d'ajuda i col·laboració cap els refugiats.

D'altra banda, el senador per Balears, Francesc Antich, ha estat designat portaveu del Grup Socialista al Senat a la Comissió Constitucional, viceportaveu a la Comissió General de les Comunitats Autònomes i vocal de la Comissió de Medi Ambient.

El senador socialista ja ha format part del Grup d'Experts del PSOE per a la redacció d'una proposta de reforma constitucional, defensant, entre d'altres coses, el principi d'ordinalitat que milloraria el finançament de Balears. A més a més, ha presentat nombroses iniciatives al Senat per aturar i evitar les prospeccions petrolíferes i en defensa de la nostra comunitat autònoma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube