Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE insta al PP a tornar els doblers cobrats irregularment de la campanya del 2007 perquè sinó «Company en serà responsable»

Andreu Alcover 15-01-18El Grup Parlamentari Socialista ha exigit avui al PP que torni els doblers cobrats de forma irregular per finançar la campanya electoral del 2007. Així ho ha expressat el portaveu, Andreu Alcover, assegurant que «el PP menteix i ho sap, perquè hi ha dues sentències judicials que confirmen que els populars van pagar irregularment aquesta campanya per valor de 153.000 euros».

Per això, el portaveu socialista ha recordat que «estam parlant d'un cas de corrupció condemnat, per la qual cosa si Company no torna els doblers que són de tota la ciutadania també en serà responsable, perquè davant un cas de corrupció el primer que s'ha de fer és tornar els doblers».

De fet, els socialistes tenen presentada una Proposició No de Llei per debatre al ple del Parlament per la qual insten al PP a tornar els doblers malbaratats.

D'altra banda, Alcover ha anunciat que el Grup Parlamentari Socialista ha registrat una Proposició No de Llei per instar al Govern d'Espanya a no retallar a Balears 67,3 milions d'euros perquè «és una xifra que el mateix Montoro el juliol de 2017 va informar que ens pertocava».

En aquest sentit, el portaveu socialista ha criticat que «hem sentit a Company treure pit sobre el finançament irregular del PP, insultar a la presidenta Armengol i donar suport a les modalitats lingüístiques insulars del català igual que feia Bauzá, però en cap cas hem sentit paraula o crítica per part seva sobre la nova retallada i traïció de Montoro cap a Balears».

«El que sí sabem», ha denunciat Alcover, «és que a l'hora de la veritat el PP de Balears es situa al costat dels seus companys de partit a Madrid i no del costat dels interessos de Balears, com ja hem vist amb les prospeccions, amb la tarifa plana i ara amb la retallada de Montoro». En qualsevol cas, aquesta proposta socialista obligarà al Grup Parlamentari Popular a pronunciar-se a través del seu vot.

A més a més, la iniciativa socialista també reclama al Govern d'Espanya que presenti ja els Pressuposts Generals de l'Estat pel 2018 perquè «Rajoy no ha complit ni el deure constitucional de presentar uns comptes per debatre, de la mateixa manera que tampoc tenim proposta de nou sistema de finançament».

La Proposició No de Llei del Grup Parlamentari Socialista serà debatuda, previsiblement, a la Comissió d'Hisenda i Pressuposts de la cambra autonòmica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube