Imprimeix
PDF

Camps: “Les lleis de Residus i de Sostenibilitat de Formentera ens permetran continuar amb el creixement econòmic de les Illes, que passa per la preservació del paisatge”

maria jose camps roda previa ple 29 generL'aposta dels socialistes per la preservació del medi natural es fa palesa amb l'aprovació d'aquestes dues lleis, deixant clar que "només quan governa l'esquerra s'aposta per la sostenibilitat i el medi ambient"

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Maria José Camps, ha destacat, en la roda de premsa prèvia al ple extraordinari de demà, dues de les lleis que s'aprovaran: la llei de residus i sòls contaminants de les Illes Balears, que posarà fre a l'ús indiscriminat de plàstics, i la llei per a la sostenibilitat mediambiental i econòmica de Formentera, que convertirà l'illa en un model pioner arreu del món en termes de sostenibilitat.

Segons ha explicat Camps, es tracta de dues lleis que permetran "continuar amb el creixement econòmic de les Illes, que passa per la preservació del medi ambient, dels recursos naturals i del paisatge", perquè, ha remarcat, és precisament aquest el motiu pel qual "els turistes volen tornar una vegada i una altra". És, en definitiva, l'única manera "perquè hi guanyem tots", ha insistit la socialista.

Aquesta aposta per la sostenibilitat que els socialistes defensam des del principi de legislatura i que així figura en els 'Acords pel canvi' es materialitza en un seguit de lleis aprovades aquests anys. Les ja anomenades lleis de Residus i de Formentera se sumen a les lleis per a l'ampliació del Parc Nacional de Cabrera i del Parc Natural d'es Trenc, ja en vigor, i a la futura Llei del Canvi Climàtic, que s'aprovarà aviat.

En aquest sentit, Camps ha destacat que es tracta de "cinc lleis que només els governs d'esquerrers lluiten per tirar endavant, no com el PP, que no hi està d'acord. Una feina que els socialistes hem fet aquesta legislatura i que continuarem tirant endavant a partir del 26 de maig".

Respecte de la durada del ple de demà, Camps ha explicat que "hi ha dues maneres molt diferents de fer política: la del PP, que posa el focus en el nombre de lleis i en si el Parlament posarà dinar, i la dels socialistes, que és aprovar lleis que reverteixen en benefici dels ciutadans". "A la societat li interessa saber quina feina farem per reduir l'ús del plàstic i la gestió de residus, no quantes lleis s'aprovaran", ha conclòs Camps.

Finalment, Camps també ha volgut estendre el condol, en nom de tots els socialistes, a familiars i amics de la dona assassinada a Andalusia aquest cap de setmana, víctima de la violència de gènere, la cinquena en 2019. "No podem, ni volem, donar ni una passa enrere en la lluita contra aquesta xacra, que alguns insisteixin en invisibilitzar o minimitzar".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube