Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: “El PP ha tornat a demostrar que no és alternativa de Govern”

andreu alcover junta portaveus 20 marc 2019El portaveu socialista també ha advertit de la falta de lideratge del PP arran de la decisió de nomenar candidata al Congrés a una persona "que no volia anar a Madrid"

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha alertat de la falta de lideratge del PP i, en particular, de Biel Company arran de la decisió de nomenar finalment Marga Prohens, en lloc de Maria Salom, candidata del partit al Congrés dels Diputats. "Ara resulta que és candidata una persona que havia manifestat en reiterades ocasions que no volia anar a Madrid", s'ha expressat Alcover.

El portaveu socialista també ha incidit en el fet que aquest canvi de postura torna a posar de relleu que "és evident que el PP és un partit desnortat i no té lideratge, com s'espera que tengui un partit que pretén governar aquesta Comunitat Autònoma".

En aquest sentit, Andreu Alcover ha recordat que finalment el PP sembla que ha arribat a una conclusió "que no desitjava", ja que "ningú no volia Maria Salom com a candidata, però resulta que ho serà al Senat". Això, segons ha emfasitzat el portaveu socialista, "torna a demostrar que el PP no és alternativa de Govern".

Últim plenari de la legislatura

Dimarts que ve el Parlament de les Illes Balears acollirà l'últim plenari de la legislatura. Serà un plenari legislatiu en què es debatran i votaran, entre d'altres, la denominada llei d'indemnitzacions, amb la qual "se solucionaran dos grans problemes que Menorca arrossegava des de fa anys", ha explicat Alcover, qui també ha destacat que avui s'ha demostrat "que la postura intel·ligent era la nostra, la socialista, per seguir negociant i resoldre dos problemes d'una tacada".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube